Deletedmom_3 Kızlar merhaba bi sorum olucak size adetim 2 gun gecikti adet olucak gibiyim ama sag kasigimda ve belimde batma oluyor 1 haftadirda halsizlik var bir dusugum oldu kendimi umutlandirmak istemiyorum yoksa üzülürüm diye. Suan elimde gebelik testi var sabahi mi beklesem ? Simdi yapsam dogru sonuc verir mi. Aksam yapipta ogrenen var mi bilgi verir misiniz.
260814 Deletedmom_3 yap canım şimdi bişe olmaz yani sabah yapılacak die bi kural Yok ben akşama doğru yapmıştım adetim 1 gün geçmişti hemn çıktı
Mervetepe Deletedmom_3 sabah yapın aksam cıkmıcaktır sabahları cok daha net olur ilk idrarda cıkarsa kan testi yaptırırsınız
Deletedmom_3 260814 bilemedim bende cok merak ediyorum durmak istemiyorum ama bide dogru sonuc verir mi onu bilmiyorum
Deletedmom_3 SedaErylmz35 AygyulSina Mervetepe Nisanurr Scarlett reinamm Seymagrgn MelekAnnesi52 kızlar yine benn. Bi sorum daha olucak asiri mide bulantim basladi simdide 21.00dan beri mide bulantisi cekiyorum tabiki yine heveslenemiyorum ama böyle olmazdım bi garip oldum halsizlik zaten vardi dedigim gibi ara ara sag kasigimda batmalarim hala devam ediyo ama suan rahatsiz eden sey migdem acaba yarin bide kan testi mi yaptirsam. Idrarda cikmayip kanda cikan oldu mu kii ??
Nisanurr Canım gebelik varsa geç döllenme değilse zaten belli eder kendini şuan da da yapabilirsin yani bizide haberdar et güzel haberlerle insAllah
Nisanurr Deletedmom_3 öyle çok kendini kaptırma tâbi ama yap şimdi istersen eğer 2 gün sonra yine olmazsan betana baktirirsin
shtngstr Canım benim 1 hafta varken çıkmıştı herkeste farklı tabiki ama çıkacaktır ki bende akşam yapmıştım bence istiyorsan yapabilirsin
Deletedmom_3 alinci01 bende dayanamıyorum ama bide yoksa diye cesarette edemiyorum belki adet olurum diye
Nisanurr Deletedmom_3 yap canım gebelik varsa ya net çıkar ya silik çıkar ama hemen üzülme geç döllenme falan olmuşsa çıkmayabilir bi dene olmazsan kanda baktirirsin
Scarlett Deletedmom_3 ben önce karbonat testi yapmıştım onda pozitif çıkınca testi yapmıştım pozitif çıkmıştı. gece 13 saatlik yolculuğa çıkmış vardığımdada direk hastaneye kan vermiştim. İstersen sende dene karbonatı
Sinem21 Deletedmom_3 yap bence ya ben bekledim sabahı gece uyuyamamıştım şimdiki aklım olsa aldığım an yapardım🥰😂