G-10 Arkadaşlar canım çok pizza istemişti milföyden yapmıştım ama sucuklar fırında pişmemiş gibi geldi az daha yedim. Ama zararı olurmu korkrum wala bayada durdu fırında 20-30 dakika 🥹
Kub7a G-10 kız ne olacak Allah aşkına abartmayın böyle şeyleri, sakınan göze çöp batarmış korkma hiç birşey olmaz
myavocado G-10 çiğ değil baya pişmiş dert etmeyin bir şey olmaz o kadardan inşallah, ama ben şunu yedim bunu yed birşey olmadı diyenlere de itimaat etmeyin, sonuçta bir şey zararlı ise onu yemek risk almaktır, bundan sonra daha dikkat edersiniz.
Rabia_dgn İlk gebeliğin sanırım kendimden biliyorum sende evhamlısın 😂 Ama emin ol bunlar çok ufak tefek şeyler. Sen az pişmiş sucuk yedin diye çocukta bişey olacak değil gereksiz strese girme bebişi strese sokma 🥰
G-10 Rabia_dgn evet ilk gebeliğim internetten görünce korktum insan çok tedirgin oluyor wala vicdan yapıyorsun çok 🥲🥲
Fatma_ecem4 G-10 ilkte bende öyleydim 😄ikinci hamileliğim malesef sucuk olmadan yumurta yiyemiyorum şimdi veya tostta yumurta kızartıp koyuyorum iyi pisirdikten sonra bişey olmaz
Kub7a G-10 valla benim ikinci gebelik ilkinde de bundada hiç birşeyden geri kalmadım 😂 çokta üstüne düşmedim açıkçası kasma rahat ol