Semaa00nur doktorum verdiği ultrason ile sadece bacaklarını anladım yani hiç ama hiç net değil yaşadığım yer hastane sorunsalı cinsiyetten anlayanlar bakabilir mi lütfen şuan 19+3 olduk bu 17+3 ultrason u randevu bulamıyorum ama cokda merak ediyorum 🫣🫣
Mesen Bence erkek arkası dönük olduğu için belli olmamış ama kız da olabilir ay bu durum kötü ya 🤭😂sağlıkla gelsin inşallah ama merak ettim bende 🙏
Semaa00nur Mesen yok canm yüzü dönüktü🫣 doktorum makineler iyi olmadığı için %100 diyemem dedi 🥲 ayy yarın 20 haftalik hala öğrenemedim ya merak da ediyorum benim biraz kilom var oyuzden sanırım geç oluyor bukdar ya😅
cLearQueen https://mutluresim.com/image/zAj4CB bu resimden benim bebisime de bakabilir misiniz lutfeeeennn 😌
Mesen Semaa00nur hiç alakası yok özele git makinaları çok iyi bende hep develte gittim hiç kesin konuşmadilar dün özele gittim bı kereden sonuç aldım 17+6
Elza_mansur Salam mən sizi Azərbaycandan salamlayıram heç hesapla hamile kalıp yanilan oldumu iki erkek çocuk var kız için hesapla kaldim ultrasonda yine erkek dedi