Tubitolo kızlar merhaba Pazartesi ilk betam 14,76 Bugün 20,36 sizce çok mu düşük ? Bu değerlerle gebe kalan var mı?
Tgcmr Tubitolo cok dusuk 2 gunde en az 2 katı artmalı benım ılk gebelıgımde ılk kan 16 2 gun sonra 64 cıktı, dr a sormakta fayda var
nurssmom Tubitolo korkmayın böyle şeylerde sakinliği korumak önemli ki eğer bebiş varsa sıkıntı yaşamayın bu moral bozukluğuyla. Ama kendinizide çok kaptırmayın. Drların söylediği şey şu. 2 katı artması gerekiyor ama verdiğiniz saat önemli. Mesela pazartesi akşam vermissinizdir ama çarşamba sabah. Bu zaten tam 2 gün yapmıyor. Verdiğiniz yer farklıysa her makina farklı sonuç çıkarır hiç birinin değer ölçümü aynı değil. Bence sabredin bekleyin böyle çok üzerine düşüp surekli biseyler yapınca kötü oluyor sadece sabredin ve akışına bırakın🙏
Tubitolo @“Nurssseh”# nurssmom içimi gerçekten biraz olsun rahatlattınız teşekkür ederim ❤️ çok stresliyim endişeleniyorum dediğiniz gibi pazartesi akşam 8 de vermiştim çarşamba günü sabahtan umarım bununla ilgilidir hayırlısı olsun 💕🥹🥹
5sezeryanim Tubitolo 4 çocuk annesi olarak sana tavsiyem 2 hafta sonra git yoksa doktorlar canını sıkar 5. Hamileyim 32 çıktı hcg ama 3 hafta sonra gidecem bir daha ki ne gerek yok strese
nurssmom Tubitolo benim bu şekilde oldu ordan tecrübe ettim 50ydi sonrasında sabirsizligimdan dolayi 80 çıktı. Tabi moralim bozuldu burdan baktim herkes dış gebelik va gibi şeyler yazdı. Sonrasında 3 gün ara verdim ve sonuç 300lerdeydi. İlk donem biraz yavaş artış oluyor galiba ama sonrasında çokça katlanıyor. Biraz erken öğrenmişsiniz🤣 hiç biseye moralinizi bozmayın sabırla bekleyin kendinizi üzmeyin hayatta herşeyin bi çaresi var. 4 ay önce düşük yaptım ve hayatın sonu dedim 2 ay depresyondan çıkamadım her ay hamile olmayı bekledim korunmadım. Ama şuan daha sağlıklı bi piskolojideyim evliligimin daha güzelleşti bunu sorun ettikçe evliliğime yansıttım galiba. Çocuğum olmasını deliler gibi istiyorum ama galiba artık biraz daha elimde olanlarla mutlu olmayı öğrenmeye çalışıyorum. Yaşadığınız her anın kıymetini bilin içinize huzursuzluk sokmayın zaten hersey olacağına varıyor. Test sonucuna göre hamilesiniz hamilenin duası kabul olur banada dua edin🤣 adetim 3 gün kaldı hamile olursam artık 9 ay birbirimizi bilgilendiririz🤣
Tubitolo nurssmom Nurssseh yaa gerçekten çok pozitif harika birisiniz 🫶 benim planlı değildi şuan için hazır hissetmiyordum fakat ilk testte pozitifi gördüğüm andan beri farklı düşünüyorum heyecanlanlıyım mutluyum bir yandan korkuyorum endişeliyim ama sonrasında stres altına girdim sürekli kimyasal boş gebelik hiç olumlu dönüş almadım uyuyamıyorum bile sürekli kesik kesik uyuyorum. bazı durumlar elimizde olmuyor kontrol sağlayamıyoruz maalesef nasibimizde varsa yaşayacağız inanın sürekli dua edicem inşallah beraber gün sayarız 🫶
nurssmom Tubitolo gercekten annelik delilik derlerdi hamile kaldığım ilk günler anladım bunu akıl işi asla değil çünkü 🤣 çok zor bi süreç başı ortası devamı her anı… bi yazı okumuştum “sen istediğinde değil ihtiyacın olduğu an anne olursun” o yüzden belkide bu ihtiyacınızdı bilemezsiniz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tekrardan giricem bakıcam manifest yapıyorum birbirimize güzel haberleri yazalım🥰❤️
S12e28h46 @nurssmom içini ferah tut rabbim hayırlı zamanda hayırlı haber nasip etsin benim 1 kimyasal 1 kürtaj 1 kalbi durdu 1 sene içinde yaşadım tam artık hayırlısı olsun dediğim anda saldım işe girdim eşimle kendime zaman ayırdığım dönemde ve çocuk düşüncemiz olmadığı düşünmediğimiz dönemde rabbim nasip etti düşüğümüm 4 ayında sağlıklı bir hamilelik haberi aldım Şuan 26 haftadayız oyuzden herşeyin yeri vakti zamanı varmış bunu öğrendim çünkü düşüğüm çok olunca biz neler neler yaptık yurt dışına bile testler verdik düşük kalbi duranın yolladık araştırdık bizler öyle hep temizdi Herşey oyuzden rabbımın bildiği zamanda oluyor gönlün rahat olsun hayırlı zamanda haber alırsın inşallah 🤲🥰
nurssmom S12e28h46 hamileliğim güzel devam etseydi sizinle aynı haftalarda olacakmışız. Cinsiyeti nedir