Xmom Vaveylaa_2727 ben de 13. Haftaya girdim. Bir kaç gün önce kontrolüm vardı doktor erkeğe benziyor %100 diyemem ama dedi. Pozisyonu uygunsa öğrenilir 🌸
Vaveylaa_2727 Nlgn254 genelde erkekse erkenden öğrenılıyor sanırım kız ise gostermıyor hemen bı kaç hafta daha geç öğrenılıyor canım 😍
Xmom Vaveylaa_2727 öyle sanırım ama 13de görülüyor sanki ya. İlk cocugumda 11de erkek gibi demişlerdi 14de öğrendik kiz olduğunu 😅
HmerveK 12+3’de kontrole gittim ve doktorum görünürse söyleyeyim mi dedi☺️biz hiç beklemiyorduk. Net olmamakla birlikte erkek dedi🩵 sağlıkla gelsin hepsi🤲🏽
Vaveylaa_2727 0668 ne gıbı belırtılerın vardı kı canım vücut alışıyor gebelıge halıyle belırtıler zamanla kayboluyor sıkıntı etme kendıne bı sorun yoktur inşallah
0668 Vaveylaa_2727 bulantilarim azaldı hala varda eskisi gibi degil tabi bu iyi birsey batmalarim falan yok şuan insanda dusunuyor niye diye cumartesi kontrolüm var insallah hayieli haberler alırız
Vaveylaa_2727 0668 korkma kötüyü düşünme hersey guzel olsun inşallah canım bı sıkıntı yoktur merak etme sağlıkla al ınsallh bebeğinı kucagına