nisanne haftadayım suyu az olduğu için sezeryana alma ihtimali var doktorun böyle olup kendi sancisiyla birmal doğum yapan var mı
Yasminnnnn nisanne Su az olunca riske atmazlar canım ya sezeryan yaparlar yada suni sancı vererek doğumu başlatırlar
selinunl Bir yakınıma da bebeğin suyu az sezeryana alalım denildi ama başka doktora da görünmüştü başka doktorda suyu az ama tehlikesi yok demiş daha sonra kendi sancısıyla normal doğum yaptı başka bir doktora da gözükün bence
nisanne selinunl birkaç tane doktor aynı şeyi söyledi hatta bundan önceki direk alınması lazım demişti 4 hafta kadar önce şimdiki duruma göre karar vericek
1_Pandackk nisanne hakkında hayırlısı olsun canım ❤️ korkma bnmde takip vermisti OLİGOHİDRAMNİOZ tehşisi bırakıldıktan sonra doğuma alındım zatten 5 cmden suyu azdı bebeğimin
Sinemm13 nisanne evet normal yaptim kendi sancim yoktu bebeğin suyu sınırda olduğu için tehlikeye atmamami riske atmamamı söyleyerek suni sancı önerdiler bende bebeğim için kabul ettim nefes kontrolünü yaparsa o kadar zor değil
nisanne Sinemm13 ilk doğumunuz muydu kaç saat sürdü kusura bakmayın çok soru sordum ne yapacağımı bilemiyorum bende
Sinemm13 nisanne önemli değil cnm sorabilirsin İkinci dogumdu akşam 8 gibi gittim gece 12 kadar çok hafif hafif sancı verildi ben o sırada suni sancı serumuyla diyim :) 😀 oda da yürümeye başladım sancı gelince nefesle kontrol etmeye çalıştım daha sonra açıklığa bakmak istedi ebe sonra bana uzan artık dedi kalkma dedi zaten ondan sonra sancılar yükselmeye başladı siddetlenince bağırdım baya doktor geldi baktı gitti 😀 8 saat sonunda doğum oldu şimdi 3.ye hamileyim inşallah kolay olur hepimizin doğumu
Elisapars Havuç suyu hamile kadınlara da tavsiye edildiği için anne adayları tarafından “havuç suyu amniyon sıvısını arttırır mı” diye merak edilir. Havuç suyu amniyonu arttırır, anne adaylarına zindelik verir ve bebeğin gelişimine olumlu katkı sağlar.