Erikli Yardımcı olur musun lütfen kızlar beta değerim 6.8 çıktı başta yerleşme kanaması gibi çok az lekelenme vardı bugün 3.günüm çoğaldı ne yapmam gerek başına gelen var mı daha önce
Sab16 Erikli yüksek ihtimal kimyasala dönüyor olabilir canım bende regl günüm de 21 ile öğrendim hafif hafif lekelenmelerim başladı yerleşme kanamasidir dediler 3 gün sonra çoğaldı acile gittim beta 8 düşmüştü adetle söküldü inşallah öyle değildir gidebiliryorsan bı acile gitmeni öneririm 😔
iremd-1798 Erikli ay bence hiç yarını beklemeyin eğer ki düşük riski ise hemen müdahale edilmesi gerekir çok yeni gebelik çünkü. Bence yakınsa şuanda gidin risk almaya değmez yarın geç bir zaman olabilir 😭😭 umarım kötü bir durum yoktur 😟
1_Pandackk Erikli kimyasal gebelik olabilir mi doktorunuza danışın en iyisi benmde 6 gün önce başıma geldi de kaset test yaptım çift çizgi vardı beta HCG 13 çıkmıştı tekrar verdiğimde 2 .01 olmuştu kanamam başladı tabi öncesinden leke tarzında vardı doktor kimyasal gebelik olduğunu söyledi
Sabirsizanne10 Canım ayaklarını yüksekte tutman hiçbirşey yapmaman gerekiyor muhtemelen düşük riskin olabilir Allahım şifa versin inşallah sana ve bebeğine 🙏🏻🫶
Erikli Sabirsizanne10 yaa çalışıyorum mecbur işe gidip geliyorum daha dikkatli olayım o zaman çok teşekkür ederim
Sabirsizanne10 Erikli izin alsana böyle bir durumda nasıl işe gidiyorsun 2 3 gün bile olsa rapor al doktorundan bu şekilde bile bile kendini riske atma
MorKelebek54 Erikli bu durumda isi mi düşünüyosunjz gercketen?? Sizin terinizde olsam hanimefendinin dedigi gini bi kac gun rapor dahi degil isi komple birakirdim. Dusuk riskiniz var belli ki ve bu ha diyince gecen bisey de degil ilk 3 ay tamamen riskiniz olmus oluyo bu durumda. Sahsen ben birakirdim isi.
Erikli Naviber evet 5 den yukarı olduğunda gebelik deniliyor tabi yükselişe geçmesi lazım yoksa sağlıklı gebelik olmazmış
Tgcmr Erikli kan ver evet ama sonucunu bekle ve sonucla beraber direk doktora gözük muayene ol nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz anlamıyorum dogrusu allah korusun sana bısı olsa
Erikli Sab16 yarın bakacağım yükselişe geçmediyse benimde aklımda kimyasal getirmemeye çalışıyorum inşallah değildir 😕
Sab16 Erikli inşallah öyle değildir kuzum dualarım seninle yaşamış biri olaraktan korkularını anlıyorum ama eğer öyleyse de sakın üzülme Rabbimin vardır bi bildiği ben kimyasal daha sonrasında da dış gebelik geçirdim 😔
Rumeysacelikk46 Bildiğim kadarı ile beta değeri 10 üstü ise kesin gebelik diyorlar , çünkü benim ilk gebelikte 7 çıkmıştı betam doktor ne gebesin ne değilsin 2 güne bir kan ver dedi ve ertesi gün düşük gibi bir şey yaşadım
Erikli 1_Pandackk çok geçmiş olsun inşallah rabbim sizede en yakın zamanda nasip etsin olabilir korkuyorum ama gebelik belirtilerninde hepsini yaşıyorum artık yarın öğreneceğim bende
Erikli Sab16 inşallah ya ilk gebeliğim olacak eğer gebeysem rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah
iremd-1798 Erikli kesinlikle çok zor oluyor 😟 anladım o zaman bol bol dua edin yarın güzel haberler alın inşallah ❤️ bizde dua edeceğiz bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim korusun size bağışlasın evladınızı ❤️
Nurincbyrz Erikli ilk gebeliğim diyorsunuz nasıl yarını bekleyebiliyorsunuz? Benimde ilk gebeliğim lekelenme oldu oda sizin anlattığınız gibi değil yani bir iki damla o kadar hemen acile gittim doktor düşük önleyici hap yazdı hemen ve ben gittiğimde 12 haftalıktım çok sakinsiniz hemen gidin diyorlar yarını bekliycem diyorsunuz benim karnıma biraz ağrı giriyor yada bebek hareketlerini hissetmiyorum kendimi doktorda buluyorum ve yine söylüyorum sizinki şuan var mı yok mu bellisiz ben ilk kan verdiğimde de beta değerim 2996′ydı doktor var gibi dedi. Kadın doğuma gittim sabahına