Mervenr00 Merhabalar, zaman çok hızlı geçiyor 280li rakamlardan ne ara 99lu sayılara düştük diyorum🤭 hamilelik nasıl gidiyor hanımlar? Hastane çantanızı kaçıncı haftada hazırlamayı düşünüyorsunuz? Hadi geliin sohbet edelim🌸🌸
Sedefkitir12- Mervenr00 son 6 kaldı 🥰 sezeryan olucam Allah nasip ederse 34 te hazırlamıştım çantamı ben
Aysebeyza55 Mervenr00 kız bebekler erken gelir dediler de dediler 38 olduk allahtan erken gelecekti 🤭😂
Mervenr00 Sedefkitir12- ideall vakitte hazırlamışsnz bende o haftalarda düşünüyorum 🫠 Çok az kalmış sağlıkla gelsin bebişinz 🌸🌸
Mervenr00 Melisdila adaşızzz demekki🥰 madem aynı haftadayz bı soru sorayım size, Sizinde karnınız sertleşip ağırlaşıyor mu böyle bebek toplanıyormuş gibi oluyor mu bu cuma randevum var doktoruma soylicem ama sormak istedim sizede
Mervenr00 Aysebeyza55 yaa ilk gebeliğim de benim de kızım 40+5de gelmişti denemediğim şey kalmamıştı😂 sağlıkla gelsin kızınız 🥰
Mervenr00 Esranur11 aksilik olmazsa olmaz zaten😪 Rabb’im tez vakitte sifani versin inşallah annesini üzmez azıcık daha bekleyiverir bebişinz merak etmeyin🥰
Mervenr00 Aysebeyza55 kızı erkeği yok bence ya ilk gebeliğimde kızım 40+5de gelmişti😂 şimdi oğlum olucak Allah izin verirse ne zaman gelicek bakalım 😂
Aysebeyza55 Mervenr00 yaaa masallah durması daha güzel inşallah oğlunu hayırlı günde alırsın 🥹ben kız sabırsız bazen geliyorum diyo sonra vazgeçiyo bir aydan fazla böyleyim ama yinede şükürler olsun bugünlerime 🤲😊
Melisdila Mervenr00 benim iki kızımda öyleydi canım sertleşme agrı yapıyordu bu gebeliğim erkek ama şuana kdr agrılı bi sertleşme hissetmedim ama normaldir bebegin hareketlerinden ötürüdür
Mervenr00 Aysebeyza55 amiin inşallah🥰 sağlıkla hayırla gelsinler de günü önemli değil yeterki iyi olsunlar❤️