mutlubibekleyis BabyAta ben oda yapmadım başka şehre 1 -2 sene içinde taşınma ihtimalimiz çok yüksek olduğu için, ama olmasaydı ben de oda yapıp ahşap yatak alırdım 😇
kimoldugunubilirsinsen mutlubibekleyis birbirlerindrn farklı şeyler temizleyici odadaki tozu tüyü akarı falan her şeyi temizliyor, nemlendirici de havayo nemlendiriyor burun tıkanıklığı falan yaşanmıyor. İkisinin tek cihazda var olduğu Bir seçeneğiniz de var Dyson purifier olarak geçiyor bir bakın isterseniz
kimoldugunubilirsinsen mutlubibekleyis reflü yatağı bebekte reflü yoksa eğer tercih edilmemeli, telsiz gerekli değil, nemlendirici ve nebülizatör şart
Deletedmom_110 mutlubibekleyis altına yastık koyunca kafa kısmına aynı verimi sağlarsın canım benim babynsetim vardı annem hediye almıştı reflü yatağı almadım sakladım şimdi ikinci bebeğime kullanıcam
Boncukk123 mutlubibekleyis telsizin dışında hepsının gerekli olduğunu düşünüyorum bebekli bir evde. Bebek telsizi degıl de kamera güzel olabilir bebeğin yattığı odanın uzağında işiniz olduğunda telefondan takip edebilirsiniz
esnyz14 mutlubibekleyis Hava nemlendiricisi ve reflü yatağı hariç hepsi gerekli. Hava nemlendiricisi bizde burun tıkanıklığı yaptı tuhaf bir şekilde. Reflü yatağını emzirme yastığıyla da yapılabilir bence. Amaç sadece bebeğin eğimli durması emzirildikten ya da mamadan sonra 5 dk öyle yatırılsa aynı işi görür. Ben kamera ve teksiz aldım çünkü benim evimde ses duyulmuyor. Benim ihtiyacım vardı ve bunu karşıladı. Tek önerim nebulizatör hemen lazım olmuyor ama her çocuklu evde bulunması gereken bir şey. Benim kızım hasta oldu ve ben bulunduğum yerde bulamadığım için internetten sipariş verdim o gelesiye rahat yüzü görmedik. Ben fiyatlar iyice artmadan her çocuklu aile mutlaka alsın derim.
mutlubibekleyis teşekkür ederim kızlarr, bunlar haricinde gerekli gereksiz gördükleriniz varsa siz de yazabilirsiniz deneyimlediklerinizden 🌸
Aleynaceyhannnn mutlubibekleyis evet bu saydıklarım gerekli oldu ama emzik biberon reflü yatağı gibi gibi eşyalar da birçok anneye gerekliyken bana olmadı mesela 😂