1Yarengenc 20 haftalık gebeyim oda takımı siparişini dün verdik eşyalarını da yavaş yavaş alıyoruz acele mi ettik yoksa zam gelir diye almakla iyi mi yaptık siz ne zaman aldınız?
bebosmommy 1Yarengenc 24 haftalıkta aldım geldi bende sanırım şu an 28 hafta olmak üzereyim gece yarısında bence normal boya badana temizlik kıyafetler yıka ütüle anca yetişir
BabyAta 1Yarengenc 18 yada 19 haftmda almıştım galiba iyi ki de almışım yeni yıl girmeden 31 aralıkta aldık fiyatıda uyguna geldi. O yeni mobilya kokusu anca çıkıyor odadan kaç ay oldu hala çıkmadı hatta tam olarak
Burcu-2634 1Yarengenc sürekli taşınmadan dolayı almak istemedim kızım 1.5 yaşındayken aldım o zaman alsaydım tek yatak alırdım 2. Gebeliğimi öğrenince ranzakı oda takımı aldım
1Yarengenc bebosmommy Herkese aynı şeyi diyorum bende erken diyolar ama haklısınız yeni eve taşındık bebek odasının boyasına bugün başlandı bizde de
ezgi-esk Bebeğin eşyalarını koymak gerekiyor almak daha mantıklı tabiki ama odasında uyumuyor genelde 2 yaşa kadar :))
Kubra-00 Sürekli zam geliyor iyi yaptınız. Ben genç odası almıştım hamileyken bazalı takım. Zaten uzun süre beşiğinde yanımda yatacak. Misafir gelirse o bazada kalır düşüncesiyle aldım. Güzel oldu.