emirtimr1 emzirme südyeni mi? emzirme atleti mi? atlet daha mantıkı geldi deneyimli anneler yardımcı olabilir mii
snowglobe emirtimr1 ben atlet hiç kullanmadom. Zaten üstünüzdekini sıyırıyosınuz mecbur. Atlette onla sıyırmak kolay. Sütyen ne kafar emerse o kadar çok kullanacaksınız. Evde zaten saldım çayıra mevlam kayıra. Normal sütyrni sıyırmak çok çok zor
metemom_ emirtimr1 ben sütyenini kullanacağım yazın doğumum atlet giyemiyorum kışın da atlete geçiş yaparım diye düşünüyorum
svncgldgn emirtimr1 ben arkdaş tavsiyesi ile emzirme atleti aldım emzirme sütyeni de aldım ama hastane çantama emzirme atleti koydum gittiğim hstanede kaplı atlet olmaz dediler kapsız emzirme atleti koydum ben de
Kdjhjhhj emirtimr1 emzirme sütyeni kullandim ve göğüs pedi yoksa süt aka biliyor çünki atlet o kadar önemli deyil bence
emirtimr1 snowglobe atlet mantıklı gelşyor gibi bir yere gittiğimde bile üstündekini indirdiğimde dala kolay olur gibi ama tabii sütüm akarsa vs gibi ihtimallerde geliyor aklıma acaba ne gibi önemlemler alınması gerekiyor
snowglobe emirtimr1 atlet alırsanız sütyrn almayack mısınız . ev dışında ne yapacaksınız. Çok istiyosanız atlet alın ama sütyen şart . asla emziremezsiniz noemal sütyenle size o kadar söyleyeyim
metemom_ emirtimr1 ay Ağustosun sıcağında Adıyamanda bide 45 derece oluyor hava atlet giyersem bayılırım 😂 yada aslında evde sadece atlet giymek mantıklı bak şuan bilemedim
svncgldgn emirtimr1 rica ederim ne demek😊 kaplılar süngerli oluyor aslında daha iyi göğüs ucu belli olmuyor ama benim gittiğim hastanede hemşire kapsız istiyor şey gibi sütyenle birleşik atlet gibi oluyor hastaneden sonra kaplı olanalrdan kullanmayı planlıyorum dışarda falan
Zeyd_Mom_22 Onları kullanmadım ne yalan söylim)) ama çoğu kadınların sütyen taktığını duydum. ben büyük sütyenlerimin içine göğüs pedi takıyordum öylede yaptım diye almadım🤷🏻♀️
emirtimr1 Zeyd_Mom_22 mantıklı aslında evet bende genelde bralet kullanıyorum ama işte göğüslerim irileşmeye başladığı için onlarda sıkıyor ondan almayı düşünüyorum
emirtimr1 Kdjhjhhj ped aldım aslında ama ikisi arasında kararsızım genelde südyen kuklanılıyormuş sanırım onu anladım
e_blue_sky_a emirtimr1 atlet bana göre daha rahat. Pentiden 1alana 1bedava dan almıştım. Lakin şuna dikkat edin atletin içinde kendi sutyeni var ya oranın lastigi çok sıktı beni kilo veremedim
Zeyd_Mom_22 emirtimr1 içi boş sütyen kullana bilirsiniz göğüs pedinide içine taktınız mı rahat👍🏻 Ben almayı düşünmüyorum çok kullanmıyor çünkü ya o yüzden
emirtimr1 snowglobe atlet giyersem südyen giymeyeceğim çünkü aynı apartı var içine göğüs pedi kattığınızda kullanan annelri okumuştum kolaylık ve rahatlık açısından normalde de südyen kullanan birisi değilim bralet kullanıyorum hep
snowglobe emirtimr1 bilemedim. Ben yazın atlet giymediğim için aklıma gelen tek şey o ve fenaljk basıyo😂
emirtimr1 metemom_ bende agustos ortası doğuracağım inşallah 😂😂 adanadayım bende evde atlet daha ferah gibi ya mis gibi😂😂 evde südyenle dolaşamam da atletle dolaşırım😂😂
metemom_ emirtimr1 benimki de 24 Ağustos sanırım bende atlet alırım bak fikrimi değiştirdin 😂 herşeyi sıcağa göre ayarlar oldum ya