Esraabirdal her zaman sir salonuna giderdim ve hiç acı hissetmezdim. Hamileliğimde de böyle oldu çok rahat yaptırdım ayda 1 gittim ama geçen ay öyle zor öyyle zor oldu ki salondan çıktığımda arabaya binip ağladım. Sıtma tuttu resmen kasıldım. Ertesi gün kontrole gittiğimde doktorum sen sancılanmışsın rahim boyun kısalmış demez mi? Şoka girdim yoo sancılanmadım ben diye kendimi sorgularken sir yaptırdığım geldi aklıma. Efendim sonra 1,5 ay korkudan sire gidemedim. Altımı görmediğim için kendim de alamadım. Jilet hiçç kullanmam beceremiyorum. Cuma günğ kontrolüm vardı perşembe'den vira bismillah dedim randevu aldım gittim. 3 dakika! 3 dakikada bitti ve hiç acımadı.. neden mi? Çünkü sürekli konuştum 😅 sire odaklanmadım ve hep anlattım. Şöyle oldu böyle oldu doğum şu zaman o bu zaman derken anladım ki geçen gittiğimde stresten tavana bakmıştım ve kendi kendime kura kura gitmiştim işte ondan çok acımıştı. Konuşun vallahi, çeneniz düşsün anlatın. Emin olun anlamayacaksınız bile nasıl geçtiğini. Ki ben sonradan aynayla baktım bayağı bir kızarmıştı yani hassasiyet devam etmesine rağmen canım hiç yanmamıştı. 😌 acıyı bal eyledik çeneye kuvvet 😂