iremsevinc Birmelekbirhayat inşallah beklediğin sana gelir canım 😍 ama mutlaka adetten 1 gün önce kan ver
Ebru567- Erikli merhaba adetten kaç gün 1.20 sizin 4 gün sonra arttı merak ettim benim adete 7 gün var tüm belirtileri görüyorum 1.20 cikti adete yakın gene test veriyim diye dusundum
B1cnm Birmelekbirhayat bence değilsiniz 0-5 altı zaten neğatif sayılıyor erken gebelik testlerine güvenmeyin eğer hamileyseniz önce kanda çıkar sonra idrara geçer
myangelson Birmelekbirhayat ben şuan çocuk yapma moduna girmedigim için üzülmedim pek öyle olmasına ama çocuk deniyor olsaydık üzülürdüm 😕erken doğum ile kaybettiğim bir oğlum var suanlik yasak yeni yeni kalkıyor
2princessmother Birmelekbirhayat merhaba canım benimde ilk gebeliğimde idrar çift çıktı gittim kan verdim 1.47 çıktı doktor negatif dedi ama annem hissetti galiba sen hamilesin biraz bekle yine kan ver 1 hafta sonra tekrar gittim kan verdim 347 çıktı şuan kızım 1.5 yaşında ☺🌸 Hayırlısı olsun inşallah
Mrszeyna Vallaha cnm üzmek istemem ama başıma 3 gün önce aynısı geldi adet geçıkmenşn 3 günü test yaptım biri art med biri dayseoctor ikiside pozitif hemen kan verdim 2.30 çıktı yani testler yanılttı hoş hağla adet olmadım 7 günü yarın tekrar kan vercem
2princessmother Ebru567- adetten 2 gün sonra canım 😊 adetim 2 gün geçmişti 1.47 çıktı 1 hafta sonra 347
Ebru567- 2princessmother aaaaaa adet geçince 1.47 sonra yükselmesi Allah çok büyük benim daha adete 7 gün var 1.20 cikti bir sürü belirtim var bekliyoruz bakalım inşallah yükselir