Cans50 Kızlar evde sürekli yemek yapamıyorum arada dışarıdan yiyelim diyoruz eşimle ama ne yiyeceğini bilmiyorum.Etten korkuyorum diğer ürünlerden de tavuk yemiyorum.Ne bileyim yaa siz dışarda yiyor musunuz?Ya da ne yiyorsunuz diye sorayım ?
havuclukek Cans50 ben de balık yiyorum :) ya da güvenilir yerlerde ızgara et. tavuk yemeye cesaret edemiyorum hiç. Salata mutlaka söyle yanında 🥰
Bulut74 Cans50 ilk hamileliğim de dışardan çok tükettim herşeyi yedim bana kilo dışında bu zararını görmedim kızım şu an 3,5 yaşında gayet Sağlıklı 🤗. Şu an da 17+5 im yine canım istedikçe yiyoruz.kızım olduğunu için daha dikkat ediyorum😌😊
Ssraa Ben de halsizlikten yapamıyorum her şeyi zorla yapıyorum zaten yemek başlı başına koca bir iş gibi geliyor hep dışardan da olmuyor ne yapacaksak😣🙁
Cans50 Englishteacher zümrem ben de arada dışarda yemek istiyoeum evde hep yoruluyorum.Mesela tavuk dünyası canm çok istiyor ama yemiyorum en fazla güvendiğim yerden lahmacun ya da iskender falan yiyorum.Ne bileyim yaa içim tedirgin oluyor ama hep evde yemek yapmak veni çok zorluyor
Englishteacher Cans50 tavuktan çok tiksinmiştim başlarda kendim pişiremiyorum hala geçen gün canım çekti gittik tavuk dünyasında yedik bi hafta sonra yine yedik ordan falan valla ben yiyorum ya daha dün gittik ciğer yedik fln çok düşünmemek lazım arada kaçamak iyidir ☺️
Cans50 Englishteacher haklısın zümrem ben de hamileliğinin başından beri hiç yemedim pizza vs yenel istiyor canm ama yemiyorum ama canm istiyor ben de yiyeceğim tavuk dünyasından yaa tak etti canıma 🤣afiyet olsun zümrem haklısın herşeye tak tak nereye kadar
Minnoslar Cans50 sebzeli veya kaşarlı pide falan yesen. Yada sebzeli pizza. ev yemekleri satan bir yer olabilir. Nohutlu pilav , etsiz sucuksuz sandaviçler