New34 Seher_koray bana bı doktor decavıt verdi bazı nedenlerden dolayı ona gıtmeyı bıraktım başka doktora gıttım o da elenatal verdı decavıt ıyı degıl ıcınde a vıtamını çok fazla var bunu kullan dedı doktorları da anlamıyorum bu bilgiyi diğeri bilmiyor mu kafa karıştırıyorlar bazen
Aycskn Seher_koray Kalp atışlarımızı duyduğumuzdan beri kullanıyorum doktorum doğuma kadar kullanmaya devam edicez dedi
Arsell Seher_koray bana da verildi ama asla yutamadim 3 tane denedim 3u de çöp oldu çok büyük. Ocean mummy aldım ben de
Seher_koray New34 bana da ilk defa verdi o yüzden sormak istedim son aylarımdayım birde ilk aylar neden vermedide şuan veriyor onu anlamadım sormak istedim :)
Kubradagdevren New34 aslında elenetalda A vitamini çok var doktorum bıraktırmıştı bana onu şuan decavit kullanıyorum
1prensesannesi__ Seher_koray simdilik kullaniyorum cok duzenli kullanamiyorum unutuyorum cunku ilk hamileligimde ve emzirme doneminde de kullanmistim bi zararini görmedim
Dilan3462 Bende decavit kullanıyorum hamilelğimin başından beri biraz büyük evet ama vitaminler fazlaca var güvendiğim doktor verdiği içinde içim rahat kullanıyorum
Dilan3462 Demir ilacı kullanıyor musunuz önce hap vermişti doktor. Başka doktor ise şurubunu yazmış fark var mı sizce kullananlar bişey yazabilir mi?
svncgldgn Seher_koray 4. Aydan beri kullanıyorum decavit i günde 1 tane ama şimdi bebek kilosu artınca 2 günde bir şeklinde kullanıma geçtik 8 aylık olduk