Simge16 31+1 den merhabalar 2. Bebeğime hamileyim kasık ve bel ağrılarım çok fazla yatınca zor kalkıyorum. Bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüledim bugünde kendi pijamalarımı yıkadım haftayada bavulumu hazırlarım diyorum.
Simge16 ZeynepDuru17 işler aklımda kalınca çok huzursuz oluyorum. Bayram sonu oğlumun doğum gününü kutlucaz sonrada detay temizlik yapmam lazım ondan kaynaklı bu haftalarda kıyafet işlerini halletmek istedim
ZeynepDuru17 Simge16 en iyisini yapmişsiniz benim de aynı bayram sonu doğum günü kutluycam kızımın memlekete gidip gelcem ev boyanacak temizlik yapıp herşeyi ayarlayıp öyle doğuma gidecem inşallah
SakinaG 32+5 deyiz. Ben mayisin basinda bekliyorum, ama 29cu haftadan sertlesmeler oluyor🫠gunleri sayiyorum 37 haftaya kadar hic olmazsa kalsin diye🥲bakalim, ama agir artik🫠baya agirlik hissediyorum, 2 kiloya ulasmistir artik
SakinaG ZeynepDuru17 mideye cozum olarak bana famodin iyi geldi, isterseniz sorun doktorunuza, onun sayesinde rahatladim yoksa aman aman😫
ZeynepDuru17 SakinaG midem çok ağrıyor ya bidaha gittiğimde sorcam ama en çok baş ağrısı beni maffediyo teşekkür ederim ☺️🙄