ZeynepDuru17 32+4 oldum. İyi gidiyor. Sadece yatıp kalkmak zor artık. Minik karpuzumla yaşamaya çalışıyoruz 😃 Alışveriş bitti sayılır, bir kaç eksiğim vardı onlarıda aldım. Ütüsü vs bitti, doğum çantası hazır. Sadece süsleri hazırlayacağım artık, çikolata sipariş edeceğim. Bir de hastane odası için bir kaç süs alacağım o kadar inşallah 🥰 Artık yavaştan evin ufak tefek yerlerini de düzeltip temizlemek istiyorum bakalım yapabilirsem. Onun haricinde bebişle bol vakit geçirmeye çalışıyorum, onunla sürekli konuşuyorum. Gece uyuduğum zamanlar onunda uyumasını söyleyip uyandığım zaman onu da uyandırıyorum. Belirli bir uyku müziği belirledim onu anlattım, uyusun istediğimde onu açıyorum. Eşim bana inanmıyor ama bence dediklerimi duyuyor, anlıyor. Çünkü konuştuğum, uyuttuğum geceler ben daha rahat uyuyorum çok fazla hareket etmemiş oluyor😃 Doğumu sezaryen istiyorum ama şimdilik akışına bıraktım. Kontrollere 20 günde bir gidiyorum doktor şimdilik bir şey söylemediği için. Muhtemelen kan tahlilleri mi vs yaptırıp nisanın 10 unda falan gideceğim bir aksilik çıkmazsa.