Mlttm4141 ZeynepDuru17 hamile olduğumu ogrendigimden beri ne ağrım bitti ne rahatsızlıkların doktorda erken doğum riskine karşı önlem amaçlı ilaç verdi bende son zmaanalrda kimse olamaz yanımda diye yıkadım herşeyi şimdi yapamazdim
ZeynepDuru17 Mlttm4141 en iyisini yapmişsiniz rabbim kolaylık versin sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim yardımcın olsun canım hamilelik işte ağrı sancı kolay değil anne olmak zor die boşa demiyorlar benim sırtım belim kopuyo
BabyAta Edanur1210 6 Mayıs eerken değil mi benim 31+5 tahmini doğum 17 Mayıs dedi sezeryan tarihi vermedi bana hersey normale göre gittiği için.
Merymorh ZeynepDuru17 amiinn inşallah Allah yardımcımız olsun sende sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲🏽❤️ bakalım zorlanırsam ayrılırım, doğum sonrasına aktarmak istiyorum birazda o zaman daha çok lazım olur düşüncesiyle ama kafam karışık 😅
ZeynepDuru17 Merymorh sen yinede bidaha düşün yinede sen bilirsin canm Allah razı olsun inşallah hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin rabbim kolaylık versin 🤲😍
ZeynepDuru17 Peyda sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah canım Allah’ın izniyle 🥹
svncgldgn ZeynepDuru17 çok teşekkür ederim Allah razı olsun, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah doğum yaklaştıkça insan biraz tedirgin oluyormuş bende de o tedirginlik başladı biraz, sağlıkla kavuşalım inşallah 🥺
ZeynepDuru17 svncgldgn Allah büyük korkma amin rabbim cümlemizden razı olsun canım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin korkma ☺️🤲
ummanela ZeynepDuru17 29+5’ten selamlar🌻🌻 son bir haftada bir anda büyüdüm, ağırlaştım. ağrılarım da çoğaldı🥲 1 Haziran görünüyor uygulamada doğuma ama Mayıs sonu olur bence 🌸
Dlg4515 ummanela allah izin verirse benim de aynı tarihler gibi , aynı günlerimiz sağ salim alalım fakat benim 2 gündür karnım geriliyor içi acıyor yürürken bile acı hissediyorum sizde de böyle bişey var mı büyüdüğü için mi acaba
boncuuuu_ ummanela Günümüz aynın sizinle bende ağırlaştım ağrılarım artı doktorum mayıs sonu haziran başı gibi olacak dedi doğum
birLinaannesi ZeynepDuru17 32+4 nisan sonu mayıs başı annesi olarak geldim koşa koşa🙃❤️ Şu saatler pek hareketli küçük hanım asla uyku tutmuyor🤦🏻♀️
ZeynepDuru17 birLinaannesi hoşgeldiniz efendim sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah benimde öyle geceleri dans ediyoruz ☺️🤲🤣