Rstasar Yaprak1984 benim canim cekti yedim cok sukur birseyde olmadi ciger faydali birsey sonucta hamburger patates kizartmasi cola gibi birsey degil.iyi pistikten sonra yiyebilirsiniz 😊
YeniAnne55 Yaprak1984 33haftalıgız hal yerim sadece ciğer yediğinde eline sürme sürdüysende vücudunda biyere elini sürme 🙄
Mayasey Yaprak1984 sakatat pek tavsiye edilmiyor. A vitamini içerdiğinden dolayı.. Ama canınız çektiyse yemenizde sorun olmaz diye düşünüyorum. Hergün yenmez ya ciğer de.. Ayy şimdi benim de canım çekti kız 🤭
Kurabiyecik Yaprak1984 canım benim doktorumun ilk yasakladığı şey Ciğer oldu. Sakatatlardan uzak dur dedi. Yemedim ama tabi 1 seferlik falan nefsini köreltecek kadar yersen bence birşey olmaz. İşkembe çorbası çok seviyorum ben de. İçtim valla 2 kez 😅
Mucizem00 Yaprak1984 Az olmak şartıyla yiyebilirsin ama çok abartmamak lazım sakatat ürünlerinden biraz kaçırsan iyi olur Bana doktorum demişti
Mel0s Yaprak1984 yiyosun tabi canim cger hem besin kaynagi hemde cok yararli haftada 2 kere yiyebilirsin cok saglikli kanda yapiyor🤗