Papatyaa38 Nurceyhan93 sizin değeriniz kacdi acaba inşallah benimkide geçer dua edin olurmu bizlerede
Nurceyhan93 Aden17 korkmayın doktorum bana kötü konuşmamıştı geçmezse doğumdan sonra takip edilir ameliyat ile en kötü normale döndürülür demişti dua edin🙏🏻
Mrkpcioglu Papatyaa38 ayy aynı haftamda aynısını bana da dediler idrarını yapamadığı için büyüme oluyor sonraki haftalarda gittiğimde küçülmüştü idrarını yapmıştı yani. Üstelik benimki kız ve kızlarda daha az rastlanan bir durummuş. Korkmayın o yüzden 💝
Zeynepesma Papatyaa38 sadece erkek çocukta olmuyor benim kızımda vardı bende detaylı ultrason da öğrendim sol böbrekteydi takip altında kaldık çok şükür geçti gitti kızım şuan 6 yaşında
Papatyaa38 Zeynepesma ne zaman gecdi acaba bı sıkıntı yaşadınız mı bizimkide takıp altında tutulcak doktor sıkıntı olur gibi durmuyor dedi geçer dedi umarım geçer çok kafaya takıyorum
Zeynepesma Papatyaa38 kafanıza takmayın stres yapmayın benim kızım 6 aylıkken tamamen geçmişti kızım şuan 5 yaşında hiç bı problem kalmadı