gizem-cbn Kızlar bu ne kadar devam edicek ya 22 gün oldu hâlâ adet oluyorum gibi ara ara kanamam oluyo rengi hâlâ kırmızı bi ara azalmıştı rengi değişmişti şimdi geri değişti
esnyz14 gizem-cbn Bir süre devam edecek canım kişiden kişiye değişiyor maalesef. Genelde 40 gün diye söylenir ama daha da uzadığı olabiliyor. Benim tam 40 gün sürmüştü
gncglozclk gizem-cbn benim 35 gun surdu 36. Gun adet oldum 8 gun de oyle surdu sonra hafif hafif lekelenme bı kac gun devam etti kesildi bu ayda yıne adet oldum
Zynp-ela6 gizem-cbn canım benimki tam 40 gün oldu kanamam bir hafta sonra da adet olmuştum henüz erken biraz daha sürer:)
gizem-cbn gncglozclk valla hiç sevmiyorum adet olmayı da pcos var genelde olmam böyle olunca bunaldım
gizem-cbn Lebis35 bende de ped’e doğru gelen bir kan söz konusu değil ama peçete ile sildiğim zaman sanki adet olmuşum gibi normal kan
gizem-cbn Hayatatli309 henüz Doktora gitmedim randevu bulamadım daha doğrusu 15′inde gideceğim Çok değil adet kanaması gibi ama adet olduğunu sanmıyorum çünkü 7 gündür devam ediyor Yani bitmişti tekrar başladı bakalım