Motheranddaughter Arkadaşlar Demiri birinin doktoru 24. Haftada vermiş kimininki ise 12.haftada , size ne zaman verildi ne zaman kullanılmaya başlanmalı??
miavega Motheranddaughter Benim 13.haftamda doktorum verdi. Fakat gastrit ve reflüm var. Demirle ilgili yazılan yan etkileri duydukça başlayamadım. Çünkü hamilelikte mide problemlerim iyice arttı demir ilacı daha da kötü etkiler diye başlayamadım ve 19.haftaya geldim. Artık başlamam gerekiyor. Normalde de zaten 12.haftada folik asit bırakılıp vitaminler ve demir takviyesi başlanıyor.
Semyil Motheranddaughter 12.haftada bana verildi canım hem demir hem d vitamini ayriyettende prenelac. Prenalac’ı hamileliğimin başında verdi hala kullan diyor kullanıyorum
Niloyaaaaa Motheranddaughter bana 11. Haftamda verdi ama ben Talasemi taşıyıcıyım o yüzden kansızlık var demirim çok düşmüştü normalde 12. Hafta ve sonrasında veriliyor diye biliyorum
Deletedmom_88 Motheranddaughter ben 30. haftada başladım. Bunun belli bir tarihi yok açıkçası ihtiyaç olduğu zaman yazıyorlar , kan değerlerim iyiydi benim. Gün aşırı içiyorum ve de