Nese23 Bende de çıktı 50 mgden 75 e çıkarttı hamilelikte çıktı bende de iki çocuğum daha var onlarda bişey çıkmamıştı bunda oldu . Kullanmazsak tehlikeli oluyor korkmayın allahın izniyle bişey olmaz inşallah
Hanus Aybuke5 Sen herkesin dediğine bakma sadece doktorunun dediklerine odaklan canım. Her kafadan bir ses çıkar. Hangi ilde ikamet ediyorsun?
Hanus Aybuke5 Ankarada olmuş olsaydın endokrin üzerine hastane var orayı tavsiye edicektim de Ondan sordum
Nurdanali Ayseegull hamile kalmadan önceki ay 11 gelmişti 50 mcg ile başlamıştık hamile olduğumu öğrendiğim ay 8 gelmişti yavaş yavaş yükselttiler suan 125 mcg kullanıyorum 1 civarında seyrediyor
Aybuke5 Afraninannesi az önce birisi bi post açtı 7 haftalık hamileymiş 5 küsür çıkmış tiroidi doktoruda demiş ki 5 e kadar düşmezse 5.ayda bile bebeğiniz düşebilir demiş o kadar moralim bozuldu ki bu ne demek ya bunu bi doktor nasıl diyebiliyo Allah aşkına böyle bişey var mı
Afraninannesi Aybuke5 canım sen takma bunları sen her sabah aynı saatte aç karnına iç ilacını ve dua et Rabbim herkese şifa versin değerin düşecektir, doktor bunlar her türlü ihtimali söylüyorlar lakin Allah yazmadıkça hiç birşey olmaz 🤲🏻