Ebruucar CansuBiricik 94 le hamile kaldım. 30+4 üm 91 ile devam ediyorum. Açlık tokluk değişiyor tabi tok olunca 91 - 91,5 oluyo açken 90 falan
AnnesininBaliii07 CansuBiricik ben deneyimliyim ondan 5 buçuk kilo tek aldım 32+6 haftaligim, tabi ilk hamileigimde 24 kilo almıştım😁
Ecemylmz CansuBiricik 37+1 23 kilo ile devam😀 1 Nisan doğum🙏👼🏻 sigarayı bırakınca çok kilo aldım 60 ile başladım 83 oldum, sağlıkla gelsin bebişler de kilo alınır verilir
Deletedmom_88 Mesen 6 ay kusarak 🙏🏻😄 ama metabolizmam da normalde hızlıdır benim pek kilo alan bir tip değilim
gizbirhil CansuBiricik 25 hafta 13 kilo yalnız değilsin canım maalesef çok almışız karbonhidrata dikkat et
unknownuser CansuBiricik bu tür postlara genelde az kilo alanlar yazıyor hiç moralinizi bozmayın doğumdan sonra yavaş yavaş verilir. Önemli olan sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmek 🫶🏻
dogurangaplumba CansuBiricik Bugün 29 haftalik olduk bende 15 kilo aldım 45 te hamile kaldım doktor hızlı kilo alıyorsun yavaşla ne diyorsun bu kadar kiloya dedi bence yakıştı dedim ama bende ideal kiloya şuan geldim hamilelikten önceki kiloda önemliymiş