Melsaboz FatmaBK denk gelirse guzel olur 😊ama okadar beklermi bakalim :) ilkse bekleyebilir ama ikinci kizlar cok aceleci oluyor sanirim cevrem hep oyle diyor😊 ilk kizimda yasamadigim tum sancilari kasilmalari bunda erken haftalarda yasamaya basladim heran gelicek gibi alt kisma baski uyguluyor.
FatmaBK Melsaboz ilk gebelik benimki. Karnımda sertleşme oluyor ama sancı çıkmıyor hiç nstde. Yine de açıklık olduğu için sevindim. Umarım suni sancıya gerek kalmaz
Melsaboz Sedefkitir12- haftaniz cok iyi oluyor o tarihte 😊 benimde 2.sezeryan ama cok aceleci okadar beklemez diyor dr um 37 yi gorelimde hayirlisiyla
Yeldaydn Benimde 30 Mart doğum şuan 2800 kg benimde Nst de sancım açıklığım da çıktı ama hoca dinlen bebek daha küçük diye eve yolladı Ptesi günü. 36+2 Bizimde inşallah dayanırlar o güne kadar günü gelmeden bende doğurmak istemiyorum 🥺🥺
Melsaboz Yeldaydn insallah gununde gelirler 🤲 ciger gelistirici vermedimi peki ne olur ne olmaz diye dr unuz
Yeldaydn Mucizeayla benimde 30 Mart doğum günüm kızımın da gününü o güne planladım bakalım inşallah dayanırsa olacak 😀😀😀 bizim gibi inatçı koç burcu olacaklar 😀😀
Yeldaydn Melsaboz hayır vermedi bana ertesi gün tekrar nst girdiğimde sancım çıkmadı gününü beklicez dedi
Dodomom Melsaboz 36 haftalikta 3600 olmuştu geçen hafta yani . 26 mart sezaryan günümüz 38 haftalik olacağız
Dodomom Melsaboz aynen ya . Benim çocuklar hep iridir . İlk normal doğum 4200 sonra sezaryan 3700 . Buda 4 kiloyu geçer gibi
ZeynepDuru17 Melsaboz 3200 kiloyla kuveze girmez canm Allah büyük Allah kolaylık versin inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin bide bana gelseydi günler gecseydi hayırlısı ile 🥹🙄❤️
Anneoluyorumm00 Melsaboz kilosu iyi canım MaşALLAH oyzuden kuveze falan girmez burda 2 kilonun altında doğum yapan kişiler bile kuveze alınmadı arkadaslrimdan
Melsaboz Dodomom masallah masallah 🧿benimde llki 3900 du 38+2de dogdu. Bakalim 2. Kac kilo ile dogucak😊
Melsaboz Kubranur0774 sizin 38+1 olcak sanirim ozamana kadar haftasi iyi, az kaldi hayirlisiyla saglikli bir sekilde alalim kucagimiza insallah🤲