Sumeyyesummer yenidenanne34 ama sarı olan pakette yenidogan yazmıyor. Geçen e bebekte baka baka yoruldum yeşil olanın üstünde yenidoğan yazıyor acaba yenilenen paketler mi böyle? Ben yeşil aldim
yenidenanne34 Sumeyyesummer Bundan aldım canim yenidoğan yazıyor ben yesil olanin kokusu agir geldigi icin bunu tercih ettim cok hafif pudramsi bi kokusu var bunun
Canan-06 Anneeadayi3 kızım molfix ve baby turco dan başkasını kullanamadı alerjikti kızarıyordu hemen 4 yaşında hala aynı 😊
merylii_ Anneeadayi3 benim kuzenim bana bebeland tavsiye etmişti, içeriği temiz fiyatı uygun diye, ben sleppy yenidoğan aldım, ikisini de deniycem. Sleppy indirimdeydi o yüzden indirimdeyken stokladım ben
Arifehass Anneeadayi3 ben iki paket pamuk aldım ilk günlerde onları kullanıp sonra uni baby yenidoğan ve baby turco 12şer paket aldım..başlangıç yani
Byz0706 Oğlumda 9 aya kadar temizleme pamuğu kullandım tabiki yine temizlmee pamuğu kullanıcam bebeğimin hassas cildine ıslak mendil kullanamam ayrıca ıslak mendili suyla yıkasanız da temiz olmuyor
Sinifcianne34 Sleepy bio natural yenidoğan kullandım. Arada pamuk kullandım ama zor geldiği için devam etmedim. Baby turco aldım onu da kullanıyorum. Islak mendil kolaylık👍🏻indirime göre bu ikisinden birini alırım yine bence iyiler
Meyranas Anneeadayi3 doğduğundan beri pure baby kullanyrm ikinci bebem geliyor ona da Stok yaptım çok memnunum kahverengi olanı ama
EmrahEsra Anneeadayi3 su bazlı ıslak mendil almanı ve içerklerine bakmanı öneririm, bence pamuk ve ısıtılmış soğumuş suyla altını silmen daha iyi olur en azından 3-4 aya kadar.