Srrs bizim gibi birçok anne var okadar çok pramatüre bebek varki allahım ne derse o oluyo umudumuzu kaybetmicez ilk önce allaha sonra doktorlara emanet bebeklerimiz benim hiç bi belirtim yoktu kontrol zamank doktorların grevi vardı eşimle düşündük gitmesekmi ne yapsak doktor hastanede yoksa boşuna gitmiş oluruz dedik sonra bi hastaneyi arayalım bakalım varmı doktor diye aradık şansımıza grevi iptal etmişler öylelikle hastaneye gittim ve ortada hiç biley yoktu doğumun başladığını öğrendim diyorum allah ne derse o olur ya grev olsaydı ben gitmeseydim anlamıcaktım doğumun başladığını belkide karnımda ölcekti veya farklı şeyler olucaktı allahıma bin şükür yicek ekmeği varmış o gün yaşaması için bütün engelleri kaldırdı önünüzden şimde sende bende hiç moralimizi bozmuyoruz evlatlarımız için güçlü oluyoruz allah onları bize bağışladı çok şükür sağlık sorunları yok inşallah hepte böyle devam edicek zaten yolu yarıladık bile bu günlerde geçicek kavuşucaz bebeklerimize şuan sadece anne baba olmanın tadını çıkartalım çünkü bu günlerimiz geri gelmicek