gzm_42 Arkadaşlar böyle hamile olup sağlıklı bir şekilde doğum yaptınız mı aranızda var mı hiç acaba tek yumurta ikizi olan
yagmurrrra gzm_42 beenn☺️ Korkmayın hiiçç ben şuan 27+6 oldum çok şükür 30a az kaldı doktorum 35,36yı görsek yeter diyor şuanlık riskli bişeyimde yok çok şükür🙏🏻Sadece kendi sorunlarım var enfeksiyon,şeker,protein kaçağı, aşırı kalça ağrısı vs vs 😀😀
Aseliii gzm_42 ben varım tek yumurta tek plesanta şuan 36+2yiz 37 de doğum planladık hiç merak etme strese girme iyiyi düşün ki iyi olsun
hepoyleolurzaten__ gzm_42 tek yumurta ikizlerinde normal diye biliyorum yanlış yönlendirme yapmak istemem
gzm_42 hepoyleolurzaten__ doktor korkuttu risklisn bebekten bebeğe kan alma olursa sıkıntı diyince çok ağladım korkuttular
hepoyleolurzaten__ gzm_42 evet öyle durum var diğer postları okursanız görürsünüz ama bu şekilde sağlıklı doğum yapan çok kişi var siz strese girmeyin Allah’ın izniyle hiç birşey olmaaz 🙏🏼 perinatoloji bakicaktir o sizi daha iyi bilgilendirir
gzm_42 yagmurrrra ay gerçekten mi bu yorumun içime su serpti rahatlattı Allah razı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah 🤲 bende korkuyorum kan alma felan durumu olur felan diye Allah korusun çok stres oldum sizinkide mi bir kesenin içinde ama arada duvar var yapışık değil ve tek plesantayla mı besleniyor canım
yagmurrrra gzm_42 birebir aynı durumdayıızz çok şükür bizimkiler şuan eşit gidiyorlar hatta 1 hafta önde gidiyor ikiside henüz kan çalma olmadı ikiside eşit çok şükür korkmayın güzel beslenin 🥰 tek kese tek plesanda arada zar var
Birikii Ben varım :) doktorlar olumsuz olabilecekleri söylüyorlar çünkü evet tek yumurta tek kese tek plasenta veya çift kese tek plasenta en tehlikelisi ve bu durumu uyarmak zorundalar ama herkesde o riskler olacak diye bişey yok benim hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür normal bir gebelik gibi ilerledi h bir zorluğu olmadı şuan 17 aylıklar çok şükür
gzm_42 Aseliii yaa gerçekten mi ay yorumları okudukca içim rahatlamaya başladı inşaallah benimkide sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım ikisinide 🤲
Birikii Aseliii hemen yatmadım hiç ikinci sezeryanım ve ilkinde de yatmadım hiç ağrım oldu ama öyle yerlerde yatacak veya ayağa kalkamayacak kadar değil. Hastanede hemşire sizi kaldırmaya gelince ne kadar çok yürürseniz o kadar çabuk toparlanırsınız ben sürekli kalkıp yürüdüm