Glskrn serifeaslan01 inanki 1 hftadr falan o akıntı bendede var bugün doktora gttim açılmam yok bile sadece sancı çıktı ☺️
serifeaslan01 Glskrn he ya bence benimde yok acilmam kontrole gitmedim bu hafta sancı filan da yok kaldık öyle
Mhbaby Glskrn aynıyız neler yapıyorsun nasıl gidiyor 1 nisana kadar dogurmazsan suni sancı veririz dedi doktorum
Glskrn Mhbaby bugün acilden gözüktüm sancım var ama açıklığıyım yok doktor geri gönderdi herhangi bi şikayet olursa gel dedi
Seymom serifeaslan01 olabilir herkesin farklı oluyor🤷🏻♀️ benimde yapışkan değil mesela bazıları jöle gibi diyor
serifeaslan01 Seymom aslında yapışkandan kasitim aynı jöle gibi zaten doğum yakında bakalım ne zaman gelecek küçük bey
Seymom bebegimhayalim kasılma nasıl oluyor acaba ben mi anlamıyorum belim ağrıyor karnımın altına doğru ve pelvik kısımda acıma gibi bir durum oluyor acaba kasılma mı bu
bebegimhayalim Seymom önceden bende bilmiyodum Bebek niye kendini böyle yapiyo diyodum pit pit dokunyodum normale dönsün diye meğer rahim kasılyomus nst de çıkan sancılar o rahim kasilmasi olması iste
Meryem410 bebegimhayalim bende de geliyo ama ilkten beyaz sonra kuruyunca sari oluyo akinti idrari yaparken hafif agrim oluyo