hepoyleolurzaten__ Fecir ismi sizce nasıl Bana biraz değişik ve güzel geldi çevrenizde bu isimde olan varmı
hepoyleolurzaten__ numix şafak sökmesi, gün ağarması, sabahın alaca karanlığı” denilen bu olay, gece ile gündüzü birbirinden ayırdığı veya gündüz aydınlığını ortaya çıkardığı için fecir diye adlandırılmıştır.
tamamdanolmuss hepoyleolurzaten__ evet arapça kökenli ben arapça biliyorum orada “sabahın körü” tabirini kullanırken geçiyor bu fecir kelimesi benim de aklıma direkt o geldi ☺️
hepoyleolurzaten__ Ayaz_Kuzum ahaha evet az önce çıktı karşıma biraz hoşuma gitti gibi oldu ama çoğunluk beğenmedi 😂
hepoyleolurzaten__ numix ☺️ aklımda doğa ismi var bir kızım bir oğlum olucak kızda kararim doğa ama yine de aklıma daha çok yatan bir isim arıyorum
Nihal1907 hepoyleolurzaten__ ayyyy ikizmi çok güzel maşallah Doğa / Deniz koyabilirsinız bunun gbı bütünlesen bıseyler 😍
Bsrrgl tamamdanolmuss sabahın körü demeyelim de sabahın seheri diyelim manasını daha güzel ifade etmiş oluruz çünkü günün en hayırlı bereketli vakti sabah olduğu için körü deyince hoş anlaşılmıyor 🥰🌸
kimoldugunubilirsinsen hepoyleolurzaten__ çok değişik ama tavsiye etmem açıkçası. Akran zorbalığına maruz kalabilecek bir isim gibi geldi bana
hepoyleolurzaten__ kimoldugunubilirsinsen teskkur ederim fikir almak istedim evet biraz dalga geçmeye müsait bir isim 😂