Ayse1-1 Kızlar 9+4 haftalığım canım inanılmaz pancar turşusu çekti sizce cinsiyetle alakası var mıdır böyle şeylere pek inanmamak lazım ama yine de merak ettim bilen varsa🥰🐣
Afrasevde Ayse1-1 benimde başından beri sürekli canım turşu çekiyor 😅 ama bunlar hurafe inanmayın cünkü oğluşum olacak 😂
Aycskn Ayse1-1 sağlıkla kucağınıza alın inşallah ama alakası yok turşudan başka bişey aşermedim herkes kız kesin dedi ama oğlum olucak🤷♀️💙
Rumeysacelikk46 Yok anam tamamen hurafe 😂😂 ye tatlıyı doğur Hakkı’yı demişler ben sürekli tatlı yiyorum ama kızım olacak
Papatyaseven34 Ayse1-1 ben ilk kızım da turşu çekmişti salatalık deli gibi sabah kahvaltıdan önce yemiştim şimdi ikinci gebeligim gene sarımsak turşu yedim 💓😁😁😁
Nurdoga Ayse1-1 ilk hamilelikte ekşi yiyordum oğlum oldu eksiyi sevmediğim halde şimdide tatlıya bayılıyorum tatlı yiyorum buda oğlan yani 😂 o yüzden artık inanmıyorum belki bazılarına denk gelmiştir bize gelmedikesin sonuç doğumda olacak onada daha var yani 😂
1_Pandackk Ayse1-1 ye eksiyi doğur Ayşe’yi malesef bizde tutmadı turşu suyunu bile içiyordum ama oğlum oldu 🙈🤭