Merveeeb Seymom dün sancılarım baya vardı 20 dakika geliyordu sonra sıklaştı belden kasıklara doğru daha sık gelmeye başladı sonra kesildi yalancı sancıymış bugün kontrolüm vardı nstde birşey çıkmadı yalnacı sancılar insanı çok yanıltıyor
Sehermahsum7321 Dnmzzeda cnm devlete gittiğim için çatı muayenesi yapılmıyor zaten ilkini normal doğurdum
Seymom Merveeeb nişan falan geldi mi haftamız aynı:) benim bir kaç gündür koyu kahve akıntı geldi bu sabah nişan geldi ve şuan 15 dk aralıklı kasılma oluyor
Merveeeb Seymom hayır nişan gelmedi daha benimde kasılmalar ve sancı gelmeye başladı son yarım saattir baskı var çok kuvvetli ama anlayamıyorum artık yalancımı gerçek mi hastaneye gittin mi nişanın geldiğinde
Seymom Merveeeb hayır gitmedim doktorum tarif etti nişand agelmene gerek yok suyun geldiğinde gel mutlaka ya da 10 dk içinde 3 sancın olursa gel dedi
Merveeeb Seymom ben sancılara dayanamadım acile gittim 2 cm açıklığın var sancıların başlamış 1 saat yürü tekrar bakalım dedi açıklık oluşacak gibi dedi çok düzenli sancılar
Seymom Merveeeb ne zaman gittin şimdi mi benim düzenli 10 dk da bir şuan kasılmalar baya şiddetli beni yoruyor. Ama doktorum en az 5 dk bir olunca gel dediği için bekliyorım senin durum ne? 🙄
Seymom Merveeeb ay hadi bakalım ben evdeyim daha 10dk 1 devam ediyor. 5 dk bir olmaya başlasa ben de gidicem
Merveeeb Seymom çok şiddetliyse bekleme bence belki açılman vardır benim 5 6 cm açılmam varmış şuan doğum yakın hem korku hem heyecan
Smeyye-425 bebegimhayalim bu ben birde ciğer geliştirici filan de uydular bana 40+4 olduk hala bekliyorum
bebegimhayalim Smeyye-425 39+2 oldum bende ya sabırsızlanıyorum artık pazartesi kontrol var doğurmak istediğimi soylicem doktoruma valla