Busrafath Soru başlıkta kızlar. Biz bi eczaneden aldık günde 2 defa vermiş bir sabah bir akşam. O yüzden hemen bitti. Doktor tekrar yazdı ama bu sefer başka bir eczane ilacı vermedi bu ilaç günde 1 defa kullanılır, sistem de hala bitmemiş görünüyor diye veremiyoruz dediler.
Drygrrs Busrafath doktor dediyse 2 defa 1 dediyse 1 defa kullancaktin. Fazla kullanmanın bi zararı olmamıştır ama şimdi tekrar parayla almak durumunda kalırsın 1 kutu .
miyopmom Busrafath yurt disindayim burada doktor banada verdi fitil olarak kullaniyorum 4 haftadir aksamlari yatmadan once koyuyorum 1 defa
Egei Busrafath aynı şeyi ben de yaşadım. Doktorunuz size kaç kere kullanmanızı söylüyorsa o kadar kullanın. Genelde yazarken günde 1 diye yazıyorlar. Benim de bitmesine rağmen bitmemiş olarak gözüktüğü için parayla almak durumunda kaldım defalarca 🌼
Momy9861 Egei bende aynı durumu yaşadım,doktorunuza söyleyin yazarken x1 yazıyorlar,ben söyledim dedim doktor bey alamıyorum böyle yazdıpınız için ücretle almak zorunda kalıyorum diye,düzeltti x2 şeklinde yazdı. 2 kutu aldım bu ay
seymaa7 Busrafath doktorunuz 2 defa dediyse 2 kullanın birde aile hekimi yazıyor benim doktor kontrolüne kadar bitiyordu sağlık ocağında aile hekimine yazdırıyordum 1 kutu yeterli mi 2 kutu yazalım mı diye sordukları bile oluyordu zaten 1 kutu günde 2 defa kullansanız bile 15 gün gidiyor
Bahar-sarioglu Busrafath Bazen Banada oluyor aynısı doktor günde 3 defa kullan diyordu mesela icinda 30 tane oluyor on günde bitiyordu gidip yeniden yazdırmak zorunda kalıyorduk onuda süre bitmeyince vermiyorlar mecbur iki kere parayla aldım sonra hep iki kutu yazdırdım
Momy9861 Bahar-sarioglu bende aynı durumu yaşadım,doktorunuza söyleyin yazarken x1 yazıyorlar,ben söyledim dedim doktor bey alamıyorum böyle yazdıpınız için ücretle almak zorunda kalıyorum diye,düzeltti x2 şeklinde yazdı. 2 kutu aldım bu ay
Momy9861 Busrafath bende aynı durumu yaşadım,doktorunuza söyleyin yazarken x1 yazıyorlar,ben söyledim dedim doktor bey alamıyorum böyle yazdıpınız için ücretle almak zorunda kalıyorum diye,düzeltti x2 şeklinde yazdı. 2 kutu aldım bu ay
Minikcicek Busrafath ben günde 3kullanıuorum doktorda 3şeklinde yazdıgı için bittikçe yazdırıp alıyorum
Bukethan Arkadaşlar ben 13 gündür kullanıyorum aktif kanamam olduğu için hastanede yattım 4 gündür. Bittiği için çıktım ama lekelenme oluyor. Mesela bugün her lavaboya gittiğimde peçeteye geldi kan. Progestan kullandığı halde lekelenme görmeye devam eden var mı ?
Zmrtb Bana hem iğnesini hem hapını vermişti haftada bir iğne vurulup günde 1 defa içiyordum 1 kutu bittikten sonra fitil olarak kullandım