Maryhoney Geceleri ağrılar başladı yavaştan bende hep bı uyku hali ama 5 yaş bebemle çok zor tabi 😁 sizler nasıl gidiyor he bı de lütfen 39da gelmesin bayram haftası diye dua eder oldum😁
Esra_Omer_21 Maryhoney 32+4 oldum ben 3 yaş 2 ay oğlum var. Elhamdulillah beni yormuyor benmde mayısın ilk haftaları bakalım hangi güne denk gelicek
Vandb Maryhoney tam 36yım 5 yaşında da oğlum var sezeryan olacağım için bayram öncesi alınacak 4 Nisan görünüyor aksilik olmazsa haftaya son kontrol bakalım birsürü şey yapmak istiyorum ama hiç birşey yapamıyorum🙈
Nohutum Maryhoney bende bayramda doğurmaktan çok korkuyorummm🥹 36+4 bugün kontrole gittik kanaldayız ve rahim kasılmalarımız başladı Allah sonumuzu hayır etsin🥲
Rumeysaaa67 Maryhoney bende 36 hafta 4 yaşında oğlum var yarın randevum var gün verecek doktor ben 4.4.2024 istiyorum 😂
Cecemk Maryhoney merhaba bende 35+3 uyku hali ve ağrılar çok arttı bu hafta bayramdan hemen sonra sezeryan olacağım
Minikkush9496 Maryhoney 36+4 artık ne yemek yiyemiyorum ne uyuyamıyorum su bile içemez hale geldim çok zorlanıyorum😢