ZeyHus33 Kızlar Ben isim bulyorum eşim begenmiyor Ve gelen giden isim ne düşünüyorsun diyorlar açıkçası blmiyorum diyorum 22 haftaligiz Herkes isim sayıyor Kafamı karistiriyor bulduğum beğendim ismede eşim yok diyor Anlamadm ne koycam Ben fikir verirmisiniz kız anneleri Veya Aklında olan isim Yazarmisiniz Fikir olur 😇
mavikalpvemavikalp ZeyHus33 isme eşinizle karar verin dışardan kimseyi katmayın tanıdık ismide koymayın Karar verdiğinizdede kimseye söylemeyin Çünkü herkes birşey söylüyor moralin bozuluyor ister istemez sinir oluyosun benden tavsiye🙃
ZeyHus33 mavikalpvemavikalp öyle yapyorum bu durumu yaşadım soulemiyorm ama benim eşim de sorun BİR İSİM BEGENMİYOR kimsede olmayan isim istiyorum açıkçası Ama çok kararsiz kaliyorm begendm hoşuma giden ismi eşime soyluyorm ama eşim begenmiyor yok diyor
Rumeysacelikk46 Ay aynı durumdayız eşim sinir hastası edecek beni bu konuda 🤦♀️ bu güzel olsun diyor sonra yok şu olsun diye 3 günde bir isim değiştiriyoruz
degisimdonusum PARLA ismi çok hoşuma gidiyor :) Bizim cinsiyetimiz belli değil, kız olursa da başka bir isim planlamıştık o yüzden koyamayacağım bunu ama aklımın bir yerinde iki isim mi olsa diye düşünmüyor değilim :) Sağlıkla gelsinler :)