Elfthh Serendipity16 bende canim bebegi mutsuz ediyorum diyorum yani surda belirli süreç takmayım.diyorum ama yok ya her gün artık yoruldum aynisni yasamktan
Serendipity16 Elfthh aynısı her gün yarın mutlu olucam kötü düşünceleri kafamdan atıcam diyorum ama olmuyor
Elfthh Barabar yaa gerçekten mi cidden neden bitek ben böyleyim diye çok üzülüyordum dshs çok takmıştım insanlarda anormalmisim gbi bakınca daha çok üzüldüm neden ben böyle güçlü degilm diye🥹
Serendipity16 Elfthh inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız da bu düşüncelerimiz gider artık gerçi çocuk doğunca da farklı endişeler oluyormuş hayırlısı artık 😔
ZeynepDuru17 Elfthh ben sinir hastası oldum gerisini düşünemiyorum kendimi sakinlestirmek için dualar dinliyorum okuyorum sakin kalmaya çalışıyorum karnimda bebeğimde etkilenmesin die
Elfthh 06Pembemavi80 amin tabiki de o güzelce gelir gücün olmasa gücümüz olmasa gelmezlerfi belki bizi daha güçlü biri yapiyorlardir Allah sagliklica kavuşmayı nasip etsin
ZeynepDuru17 Elfthh vala herşeye sinir oluyorum okadar saçma salak davranıyor herkes cahil cahil insanlarla uğraşıyorum ya uzaklaştım herşeyden
Dlntkesn Elfthh hormonlar yüzünden tetikliyor bende panik atak var bi yandan da hormonlar bende çok zorlanıyorum. Kendini suçlu hissetme bebişin seni anlayacaktır 😊
Elfthh Dlntkesn of kendimi dinlemek istemiyorum ama işte inşallah canım ya ne yapalım elimizden bu kadar geliyo valla anksiyete ve panik atak arasındaki fark ne acaba
Elfthh ZeynepDuru17 sorma.o.bende de var ben bide bu ara hep büyüklerle yaşıyorum kimse.anlamiyor konuşunca boş boş geriliyorum takma diyorlar ama işte
Dlntkesn Elfthh aynı şey galiba olmayan şeyleri olmuş gibi yaşayıp panik ve huzursuzluk kaygı durumu galiba
ZeynepDuru17 Elfthh yapıyorlar sonra takma diyorlar ben herkesten uzaklaştım böylesi daha iyi kendi halime
Betren Elfthh normalde polatlida oturuyorum ama suan riskli gebeligim olduğu icin kayinvalidemde kalıyorum keciorendeyim
Elfthh ZeynepDuru17 bende kendi halimde olmak bazen dhaa iyi geliyor anlamadıkları dan sonra kabaliktan bide sogudum