Yneksn ZeynepDuru17 tabii öyledir ben burada bir devlet hastanesine gidiyorum gerçi özeller de yıkıldı burada bir tane kadın doğum hastanesi var o da tıklım tıklım dolu hemen muayene edip gönderiyorlar bu sebeple doktorumla konuşma fırsatı bulamıyorum teşekkür ediyorum
ZeynepDuru17 Yneksn rica ederim ne demek Allah kolaylık versin inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim canım
Zehraaakmese Arkadaşlar konudan bağımsız biliyorum kendim sormuştum ama kimse görmedi böyle kalabalık yere yazmak istedim Adana yüreğirde oturuyorum kadın doktor önerebilecek var mı acaba ?? 🤲🏻🥺
ElaEge Yneksn çilekli kefir aşığıyım her gün bir bardak içiyorum yanında muz kaşar soda yoğurt yumurta sütte tüketiyorum tabii kilosu her zaman iyi oldu çok şükür 32. Haftadayız sorun yaşamadık
Ozlembbbbb Altın kılıç, içim, sütaş hangisi varsa onu içiyorum . Vaktim olduğunda evde yapıyorum. Organik marketlerde kefir tanesi var onla mayalıyorum. Migrosta da var kefir mayası evde de mayalanabilir
Nfndzn Yneksn kefiri sade içemeyenler için blenderdan sevdiğiniz meyvelerle beraber geçirip tatlandırabilirsiniz. İsteğe göre tarçın vs. de eklenilebilir tabii ki