Yneksn Bir çok yerde kefir içilir bebeğe kilo aldırır falan diyordu kaçıncı ayda içilmeli ? İçilmeli mi ?
Gonca5527 Yneksn hamileliğimi öğrendiğim günden bu yana içiyorum günde bir bardak sade kefir meyveli olmayacak onlar zararlı
Lilipadq Yneksn doktorum sade olanından haftada 3 kere içmemiş önermişti. İçiliyor yani bebeğe faydası çok
Yneksn birkimseee hiç bilemiyorum yaa merak da ettim doğrusu ,siz kaç haftalıkken kullanmaya başladınız
eceyc314 birkimseee ben arada kullanıyorum kefir en başından beri.şimdi gebelik şekerim çıktı daha sık tüketiyorum. Sadesini içmek zor. Çok az tarçın katıyorum daha içilebilir oluyor. Meyveli olanlar zararlı, Meyve sularından bir farkı yok.
MorKelebek54 birkimseee sadesi ebet cok aci gibi bende oyle icemiyorum oyuzden meyveli olani akiyorum bence bi fark olmaz ya ☺️
Aybukealtintas birkimseee siz kendiniz istediğiniz meyveleri koyup blender dan geçirebilirsiniz daha saglıklı olucaktır
birkimseee Yneksn ben de sadeyi içemedim rahatca, birkaç kez aldı eşim ama maalesef çöpe atmak zorunda kaldım Ayran içiyorum yogurt tüketmeye çalışıyorum içine elma filan atınca yoğurdun iyi oluyor
Yneksn birkimseee onlarda kilo aldırıyor muuu ? Benim ilk gebeliğim de o yüzden biraz fazla soru soruyorum kusura bakmayın
Kelebekmisaliihayat birkimseee ben de öyle kefir içemiyorum. Ama yoğurt, ayran çok tüketmeye çalışıyorum. Kendi mayaladığım yoğurt mis gibi.
Eylul5961 birkimseee size tavsiyem icine birkac yaprak taze nane atip robottan gecirin o aci tadı aliyor daha içilebilir oluyor bende oyle yapiyordum
Yneksn Newmommyy ya nedense ben muzdan tiksindim :( umarım düzelir başka meyvelerden hangisini önerebilirsiniz
eceyc314 Yneksn çay kaşığını ucuyla çok az koyun tarçını fazlası önerilmiyor çünkü. Bide kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama tarçın ben ilk 15 hafta tüketmedim.