Senem0707 Merhaba anne adayları ben 23 haftalık hamileyim doktorum biraz böbrekte büyüme var dedi büyük ihtimalle düzelir dedi ama telaslandirdi beni aranızda böyle bir durum yaşayan var mı acaba 😕😕
edosecos Senem0707 merhaba benim bebeğim için de aynısı söylendi doktor takip ve doğduğunda sünnet olmasını önerdi
Seldahilal Senem0707 hiç sıkıntı yapma kendine banda aynısı dedi doktorum geçen gittiğimde çok şükür düzelme olmuş oyuzden geçici bı durum
Aybukgeg Senem0707 bende cuma günü detaylıya gideceğim çok korkuyorum bu sene kimde duysam kalpte parlaklık veya böbrek büyümesi var ama geçiyormuş bir tane anomali olduğunda iyileşme oluyormuş birden fazla olunca sıkıntı yaratıyormuş diye duydum. Çok gergin bir süreç bana da gün geçmiyor insan hem öğrenmek istiyor hemde öğrensede rahatlayamıyor
Happymommerve06_ Benim kızım da demişlerdi kalpte parlaklık ve böbrek büyümesi ama çok şükür hiç bı sağlık sorunu yok 5 yaşında
Senem0707 Yani perinatoloji doktoruna gitmeli miyim sizce ne diyorsunuz yoksa oluruna mi birakayim,tüp bebekle 8 yıl sonra olunca tedirginim
Aybukgeg Senem0707 evet erkek bebeklerde %70 miş bu sonuç. Benim bebeğim de erkek baya araştırdım duyunca bakalım ben ne sonuçla karşılaşacağım allah beterinden korusun kısa sürede geçer umarım bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
Senem0707 Devlete gidiyorum normalde bide özelden randevu aldım o doktor ne dicek bakalım yarında o detaylı bakicak
Fatmakrnc Senem0707 benimde 35 hafta ve bağırsak geniş dedi kafa büyük dedi bir ayak baldırı kısa dedi her gittiğimde farkli seyler soylediler aglamaktan kendimi perisan ettim ama artık bosverdim Allah bilir cok sorunlu deyipte gayet sağlıklı doğan o kadar bebek varki doktorlar insana hamileliği zehir etmekten başka bişey değil heleki devlet hastanesi doktorları
Senem0707 Güya en stressiz geçirmemiz gereken dönemler bunlar ama doktorların kendileri stres yaptırıyorlar, inşallah sorunsuz sağlıklı kucağımiza alırız🙏🙏
_Minik_ Senem0707 bebeklerde böbrekde büyüme genelde sorun olmuyor, çok çocukda rastlanıyor, doğumdan sonra düzeliyor, bazen de takip gerekiyor derecelerinü göre. Genel anlamda sorun olmuyor yani