Prenses1anne Gebeliğim şiddetli bulantı ve kusma sorunumuz var 10. Haftadan merhaba bu ilacı kullanmakta tereddüt ediyorum kullanan yan etki gören var mı bebeğe karşı zararları olabileceği falan yazıyor aydınlatırsanız sevinirim :)
Fer4h Prenses1anne valla kullanan çok ama benim doktorum kesinlikle kullanmanı istemiyorum demiş 7 kilo verdim kusmaktan 2-3 günde bir serum taktırdım ordada sadece dramamin taktır demişti ama değişiyor doktordan doktora
_Minik_ Prenses1anne zofer sanırım zofran genelde çocuklarda bile mide bulantısı, kusma şikayetinde kullanılıyor ve etkili 1doz bile yetiyor. Çok zor durumlarda doktorunuz önerdiyse kullana bilirsiniz. Kusma şikayetiniz fazlaysa serum da takdıra bilirsiniz
Sude4 Şuan bende onu kullanıyorum daha önceki kızımda kullandım bi sorun olmadı çok şükür yoksa çok kötüyüm yeme içme yok sürekli kusma doktorum vermedi ama başka bi doktor kullan dedi kullanıyorum mecburum
Prenses1anne Sude4 prilam kullandım ama faydasını görmedim zoferden bir kez kullandim sonra içeriğine yan etkilerine bakınca tereddütte kaldım çok halsizim sürekli bi bulantı hali