Esstuu merhaba canim😊 senin sayfani Biraz okudum.. Biraz sikintin varmis düsük yasamisin.. Bende evliligimin 1 ayinda yasadim düsük (kimyasal gebelik) Yani tutunamadan düstü .. neyse Ben göbek düsmesi yasadim Ama Hic farkinda bile degildim .. ve Bundan dolayi hamile kalamdim bulantim yoktu ekmegmi yiyebildim Kimi yiyemiyormus Karni agriyormus Falan.. Bak bunu baska bir kisiye yazdim hatta Senin sorunu da ondan buldum 😊😊 bunu bi oku: Biraz uzun Ama oku😱haha..
. Ben 19 yasindayim köyde oturuyorumm evlendigimdee 18 yasindaydim iste dedigim gibi ilk ayimda kimyasal gebelik yasadim Bu da dogal birsey mis da o zaman günlük bile degilmis tutunmadan düsebiliyormus. 1 sene gecti Öyle yattik Böyle yattik Öyle denedik Böyle denedik olmadi.. neyse konuya geleyim Ben cok agir birsey kaldirdim ondan göbegim düsmüs ve Ben Bunun farkinda degildim kimi anliyormus ( migde bulantisii, karin agrisi, istahsizlik) Ben ne bileyim ne anliyim Daha Hic duymamistim Öyle birsey den dolayi olmasiligi var oldugunu. Sonra iste Iki üc kisiden duydum göbek düstügünde damarin biri sikisiyormus („cocuk damari“) Yani Benim duyduklarimi ve mantigimla yürtüklerimle anlatiyorum sana. Bu arada Ben o bir senin icinde Hic doktora gitmedim Niye olmuyor Diye bi deniyelim dedik Ondan dolayi da gitmedik.. Neyse Ondan Sonra Kayinvalidem dedi ki Bana senin göbegini bi gösterelim ve Ondan Sonra da bi de doktora gidelim. Bi sabah ( Ac karinla) Köyde ki bi yasli teyzeye gittik.. Bunlari cogu zaman eskideen Böyle ebe gibi birsey oluyorlarmis ( Ama dikkat etmen lazimis bunu Gercekten bilen birisi yapmali) Sonra da yattim iste kadin Böyle deliginin üstünden oksuyor oksuyor Sonra göbek deligin icine bastiriyor o kalp gibi atmaliymis Benim göbek atmadi Evet kaymis dedi yukari dogru kaymis Benim
Göbek Bundan dolayi Bu Damar sikismis o Teyze dedi zaten damar yavas atiyor Sonra iste Böyle göbegin düstügü yere Ortaya dogru cekiyor Bu agiriyorr cekerken agrmiyor degil Yani Ondan Sonra bi yaki bandi yapistrdii Bu isitiyor icini Benim icim Yani damarlarim baya bi donmus Öyle dedi.. Sonra iste o gün Iliskiye girmedik göbek kendine gelsin Diye ertesi gün girdik o gece de hamile kalmisim ( haberim olmadi) 1hafta 10 gün Sonra iste Öyle bi doktora gidelim dedik ( Niye olmuyor Diye ) orda iste altan ultrason aldi ve rahim duvarin kalin dedi Ya Adet göreceksinn dedi Ya da gebe olabilirsin dedi kan ve idrar istedi - soooonuc hamilesin dedi.. inanmadim Falan filan derken cok cok sükür hamileyim😍😱
Kusura bakma cok uzun oldu Ama Belki faydasi Olur.. Ben doktora bile gitmemisdim dedigim gibi Ama Doktora göründüysen sikinti yok diyorsa kafana takma Bu is piskolojik birsey de ve göbegini istersen bi Göster .. Sormak istedigin birsey varsa seve seve cevaplarim😊
Umarim allahim sanada nasip Eder Insallah ❤️