Mrv1234sim iremcetinipek çikolata yedim meyve suyu içtim ama işe yaramadı çevremde kiizinmi olcak acaba diyor diyorum doktor resim verdi yani bu saatten sonra kız olmaz🤣
iremcetinipek Mrv1234sim banada başta kız bu dediler allahtan erken sevinmemişim :D ama kızlar daha geç göstertiyor erkekler 13. Haftadan belli oluyormuş
Mrv1234sim Sermec27 valla ozeldeki erkek dedi devlettekide erkek ama net bisey söyleyemem pozisyondan dolayı dedi detaylı utrosona sevk etti
iremcetinipek Mrv1234sim ikisi de erkek dediyse erkektir muhtemelen Bana kız demişlerdi işte sonra göstermesi şimdi erkek dediler 😂 tekrar değişir mi bilemedim
Sermec27 Mrv1234sim ben de öyle üçüncü oğluma hamileyim yapacak bir şey yok nasip böyleymiş sağlıcakla kucağımiza alırız inşallah 🥰🤲
Sermec27 Mrv1234sim bende öyle diyorum eşime yine erkek olacak yine erkek olacak yine erkek olacak diye 😁 o yüzden burda durmayı düşünüyorum benim kaynanamın 1 tane çocuğu var annemin 4 kız bir erkek babaanneme çekmişim o da 5 erkek bir kız 😁
iremcetinipek Sermec27 benim eşim Koreli :d onlarda babasıgil 4erkek 1 kız. Annemlerde tam tersi 6kız iki erkek Benim kuzenlerin hepsi kız doğurdu o kadar kuzen içinde ilk benim erkek .
Kubra-00 meryemefem kaç haftalık bu. Bizdeki daha netti büyüktü yani. Öyle çizgi gibi değildi. Tüm herseyi görünüyordu🫢 o sadece çubuk gibi görünen kordonda olabilir canım. (Erkekse yumurtalıklarda net göründü bizde yani)
Sermec27 iremcetinipek valla bilmiyorum neye göre baskın cinsiyet oluyor mesela benim babam 5 erkek bir kız kardeşler babamın 4 kızı bir oğlu oldu 🥰 peki nerede yaşıyorsun su an Kore’de misin Türkiye de mi 🥰