Pamuk Selam kızlar.Hadi biraz eksi yönlerimizi ortaya dökelim😅 Benim kıskançlık😬yapılanı hemen unutma🥴ortam yok ya çok ya hiç 🫢Son olarak eşimin 8663763 sene önce dedigi lafi asla unutmam hep sıcak servis ederim😅 Peki ya sizlerin?
-37- Birden fazla var ama başlıcaları Geçmişi unutmama (kötülükleri)çok çabuk moral olarak düşme ve bununla karmsarlik🙈
Kaderalya Sinirlenince bağırıp çağırırken bile gözlerimin dolması ağlayarak sinirimi boşaltmaya çalışmam nefret ederim bu huyumdan.
13Gamze08 Kaderalya ay hiç deme ya karşıdaki aciz olduğumuz için agladigimiz dusunuyo ama aslında sinirden patlamaya yakın olduğumuzdan ağlıyoruz 🙄
Afrasevde Pamuk çok çabuk ani sinirlenip yükselmem ve sinirliyken dediklerimin ayarının olmaması. 🥲 ve kim ne kötülük yaparsa en ufak bir adımında affedip unutmam (yine darbe yiyorum ve yine affediyorum) bu huyum çok sinir bozuyor ama elimde değil hahshshsh
Pamuk Afrasevde ve kim ne kötülük yaparsa en ufak bir adımında affedip unutmam (yine darbe yiyorum ve yine affediyorum) Bu ben yapılanı çabuk unuturum.Sadece eşim ve ailesinin yaptıklarını unutmam😂
busraali22-08 Her şeye sinirlenmem. Yarın çocuğuma veya çocuğumun yanında bu kadar sinirlenmem umarm🥺
Pamuk busraali22-08 Bende bundan korkuyorum.Bebegimle suanlik iyi gidiyor ama tabi bazen anı bir sinir geliyor.
Hulyaerol Her doğruyu her yerde söylemem 😅hiç alttan almıyorum hiç kimseyi kimseden lafımı esirgemiyorum az biraz kıskançlık bende de mewcut
gunesinannesi__ İç sesimi susturamıyorum en ufak şeye gıcık olup sonra kendi kendime o kisiyle ilgili kendimi dolduruyorum 😀
Pamuk gunesinannesi__ Mesela biriyle tartışırken aklına gelmeyenler günlerce bulaşık yıkarken,banyo yaparken,yemek yerken hep aklına gelir ve beyin durmaz😂
Afrasevde Pamuk ben onlarıda unutuyorum sjsjskdj tek eltimin yaptıklarını unutmamaya calısıyorum tam böyle kanacakken sağolsun canım eşim onun yılan olduğunu hatırlatıyor🫶🏻 hahsahhashshsh