Ebruarss Meraba kızlar azevel Dr dan çıktım bebegimin suyunun çok fazla olduğunu erken doğum riskimin çok fazla olduğunu söyledi birçok şeyi yasakladı varmı bu durumu yaşayanlar? Nasıl önlem aldınız nasıl beslendiniz? Neler yaptınız acaba
OnuurrMom Ebruarss Benimde başıma gelmişti canim ben havuç suyu havuç ve bol su tükettim şuan için normal gözüküyor ama başka ne yapılabilir onu bilmiyorum
Meyranas Ebruarss vala doktor bende kısıtlma yapmadı suyun fazla dedi evde araştırdm ona göre uydum suyum normale döndü kaçıncı haftandasın cnm
Meyranas OnuurrMom onlar suyu fazlalaştırıyor cnm tam tersi şu fazlalığında havuç tüketilmemeli suda aşırıya kaçmamak şartıyla az tüketilmeli
sevvalcik Bende bugün detaylı ultrason yaptırdım 20. Haftadayim sıvısı fazla dedi doktor pilav makarna meyve yeme dedi nasıl eski haline döner size birşey dedi mi
OnuurrMom Pamuk Evet ya bide Allah’tan herkese açık bı yer uyariyorlar en azından bu durumda yapılsa suyu daha fazlalascak 😅😅
Defnebn Ebruarss merhaba, detayli ultrason da benim de fazla çıkmıştı, güzel bit diyet tavsiye etti, makarna ekmek hamur vs şeker yok 1 hafta da şeker ölçüm u yaptım 1 ay sonrasında normale döndü, dikkatli bir beslenme ile çözülüyor genelde stres yapmayin
Paronayanne Ebruarss abimin eşinin suyu fazlaydı. Doktor meyve tüketme demişti . Öyle yaparak 38.haftada doğum yaptı
Ebruarss Paronayanne bana da öyle dedi , meyve pilav makarna vs yasak tatlı da ama işte üst sınırın üzerinde.olduğu için erken doğum riskin çok fazla dedi
Paronayanne Ebruarss Allah korktuğuna uğratmasın canım benim dünya dua üzerine olmaz inşallah öyle bir şey 🌸
Meyranas Ebruarss Bnmde o haftalardı ama düzene girmişti hatta şeker den şüphelendiler bebek iri su fazla normal değil demişlerdi ama suyum düzene girmişti şekerim de yoktu