YeniGelinMeselesi Kızımıza koymayı düşünüyoruz ama bazı aklımızı karıştıran şeyler var bu isimdeki kişiler nasıl oluyor kişilik olarak ve isim ağır geliyor mu keşke böyle olmasaydı diyor musunuz
Mii YeniGelinMeselesi benimde bir tanıdığım var peltek konuşuyordu isimle mi alakali bilmiyorum ama onun haricinde karakter olarak güçlü biri
Melodimm YeniGelinMeselesi Benim tanıdığım kişi eşimin tezyesi.Çok tatlı dinle ilgili çok bilen bir kadın.
yenimama YeniGelinMeselesi benim adim Medine burda yaziyorlar gec konustu falan filan ben tam vaktinde konustum ..benim hakkimda hep diyorlar sakin birisisin iyi birisisin ..Azerbaycandanam bizim ulkede cok koyuluyor bu isim hicde agir isim deyil cok guzel manali isim
Sdtnrsvn Benim bi tanıdığım koymuştu, çocuk anaokuluna gidene kadar konuşmadı veya konuşamadı. Annesi dahil hep çocuğa isim ağır geldi dediler. Çocuğun annesi zaten camilerdeki bayan hocalardandı. 🌿
YeniGelinMeselesi Sdtnrsvn konuşamama sorunu genelde görülüyor ama kardeşim de 5 yaşına girene kadar hiç konuşamadı sonra 5 yaşında birden konuşmaya başladı
YeniGelinMeselesi Mii Allah Allah bilemedim belki alakası vardır belki yoktur yani ama karakteri güçlü iyi diyorsun😌
YeniGelinMeselesi yenimama bende hep sakin dine daha düşkün diye duyuyorum etraftan ama kişinin kendisinden duymak daha iyi oldu rabbim isminin hakkıyla yaşamayı nasip etsin yavruma da sizlere de 😊
Yenianneyim134 Medine adında bir öğrencim vardı küçük yaşta hafız oldu. Zihni çok açıktı masaAllah. Karakter olarak da çok şirindi kendine güveni vardı çalışkandı.