Kur numix 4+5 canım ama bunu sat göre hesapladım doktorum bişey demedi kan vericem bugun gerçekten hiç hamile hissetmiyorum 😂
numix Kur ben de 4+6 yarın doktor randevum var bakalım ne diyecek🥰 ben de öyleyim diyorum ne zaman hissetmeye başlayacağım belirtileri 😂
nursultan00 Seheokmen-3 dua et Can’ım dua et iyi ki bulantım yok diye ben düne kadar oh rahatım galiba diyordum ama sabahtandır kafamı kaldıramıyorum bulantıdan 🥴 otursam bile kusasım geliyor affedersiniz niyetliyim zor tutuyorum kendimi 😩
Kur numix ay bende sanıyorum ki herkese doktor söylüyor 😂 tamam canım çok sağol sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🌺
Lalemmm12 Seheokmen-3 kız daha ne istiyorsun yoksa 😂 başlayınca görücem seni çok şükür geçtim o günlerden yemin ederim su bile içemeyeceksin korkma yenisin daha başlar 6 ve 7 de başlıyor
Srfclkkl Seheokmen-3 illa mide bulantın olacak diye bir şey yok canım ben hamileliğimin başından beri hiç bulantım olmadı. Her hamilenin hamileliği farklı olur bir sıkıntın yok yani merak etme
Niloyaaaaa YesimYilmazArdic ayyy maşallah inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ☺️ bize de önce kız gibi dedi sonra erkek olabilir dedi 8 gün sonra randevumuz var gönlümden kız geçirmeden edemiyorum tabiki yine de sağlıklı olsun da gerisi önemli değil 🥰
YesimYilmazArdic Niloyaaaaa Aminnn çok teşekkür ederim🩷 Allah sizin de gönlünüze göre versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻 Haber verin merak ederim cinsiyeti 🙈😅