Zeyneppx msaslaner doktor bana vajinal al dedi direk ağız yolu ile çok baş dönmesi bulantı şikayetleri geliyor halsiz kalma dedi alttan alıyorum bende devamlı
anneolmak_icin msaslaner canım ben yanlış yazmışım malum hamilelik 🫣😊 ağız yoluyla almıyorum yazacaktım vajinal yol ile günde iki kez kullanıyorum hiçbir yan etkim olmadı korkmana gerek yok
Kusbebek msaslaner benim 2 hafta devam etti lekelenmem bende progestan kullandım ilk 3 ay vajinal olarak kullandım sonra geçti çok ağır işler yapmamaya çalış ani hareketler yapma bı de doktorum ama afedersin kabız olmamaya çalış demişti
msaslaner Kusbebek kaçıncı haftada başlamıştı acaba dikkat ediyorum evde süpürmüyorum 3 haftadır çalışıyorum ama ağır değil işim
Kusbebek msaslaner benim 5. Haftada başladı 7. Haftada bitti hatta başka bir doktora gidiyordum nasıl olsa düşecek diye tahlil falan yapmamıştı ama tutunacak olan tutunuyor merak etmeyin 🌷
1bebe1meow msaslaner ben 4. Ayımdayım 4 haftalıkken beri kullanıyorum ilacı hem ağızdan hem fitil olarak şimdi 1 e düşürdü 1 kere içiyorum çok şükür hiç bir sorun yok her şey yolunda korkma Allah’ın izniyle hiç bir şey olmayacak 🌸❤️
E6366 msaslaner bendede 6 gündür var geldi 2 gün gelmedi geldi 2 gün gelmedi şeklinde doktorum kırmızı pembe olmadığı sürece korkma normal ama diğer türlü olursa hemen gel dedi 8+1 iz
G270498 iremcetinipek ağızdan alındığında çok baş dönmesi uyku hali yapıyormuş doktorum bana gece ağızdan gündüz vajinadan al dedi
skulentizm G270498 ben ağızdan alıyorum üstelik hemen uzun yol iş yerime gidiyorum çok şükür yan etkisi olmadı
nefise120721 msaslaner msaslaner merhaba 12 +4 kahve rengi leke bende de oldu doktorum kontrol ederken sıkıntı olmadığını bebek büyüdükçe rahim ve palasentanin altında kilcal damarlar olduğunu söyledi. Duphaston kullanıyorum benim ikinci kanamam olduğu için 6 saate bir 4 tane içiyorum