Mrveeebade Ultrasonda bebeğin yüzünü görmek için ne yapmak lazım 😀 32. Haftama girdim cinsiyet erkek hala net şekilde yüzünü göstermiyor oysaki kontrole giderken bol su ve çikolata yiyorum . Başka ne yapabilirim 😀
Haticeburak06 Mrveeebade ben ultrasona girmeden önce doktoru beklerken karnını sıvazladım pıtpıt dokundum ve o gün çok net gördük yüzünü her zamanki gibi gitmedende çikolata yedim karam yedim Babasına benzediğini gördüm 🤣
mavikalpvemavikalp Mrveeebade ay bendede oldu aynısı her seferinde çikolata falan yiyip gittim bi boka yaramadı afedersin en son kahve içtim gittim beklemedim bide yüzünü göstermesini kız gösterdi biliyonmu kahveyi sevmiyolarmış🤣
Uydurbisey Mrveeebade ne yaparsan yap o kendi göstermek istemiyorsa göstermiyor benimki 2kere esini tutmuş ondan göremedik.Gecen hafta da elleri ile yüzünü kapatmıştı doktor biraz denedi ama açamadık😃😃
Mrveeebade mavikalpvemavikalp hep yarı yüzünü kapatıyor yarısını az çok görüyorum onda da bsey anlamıyorum 😀😀
mavikalpvemavikalp Mrveeebade evet aynısını yaşadım kesinlikle kahve iç git çok oralı olma bak nasıl gösteriyor😅
milav Mrveeebade 36. hafta bende hiç görmedim, ya elleriyle yüzünü kapatıyo ya da yüzünü dönmüyor bile 🥲
Azra8Engin Mrveeebade bol bol dua et😁 33. Haftadayiz bizde doğru düzgün göremedik yüzünü. Saniyelik gösteriyor eşim video çekti en son. Videoda saniyelik görüntüyü ekran görüntüsü çekip gördük 😁
hepoyleolurzaten__ Mrveeebade benim oğlum doğuma kadar göstermedi detaylıya bile girdim kafasını rahime saklıyordu 😂😂 yüzü süpirz oldu
Mrveeebade hepoyleolurzaten__ bizimkisi yüzünün yarısını rahmime dayıyor 🤣🤣🤣dger yarısıyla da eliyle kapatıyor🤣🤣🤣 yerim yaaaa
1prensesannesi__ Mrveeebade 19. Haftadayiz bende yüzünü görmeyi cok istiyorum daha erken belki ama bidahaki ay detaylimiz var simdie kadar yüzünü hep sakladi ogluşum insAllah detaylıda görürüz 😇