Sevval0704 Eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var , ve bu beni korkutuyor 18 haftalık hamleyim bu durumu yaşayan var mı 28. Hafta iğne olcakmışım bundan dolayı bebeğime bişey olur mu diye korkuyorum benimle aynı durumda olan var mıı
MyLittleHeart Sevval0704 Benim var uyuşmazlığım bu ikinci gebeliğim ilkinde ufak lekelenmer oldu hamileyken her lekenmede iğne oldum onun haricinde doğumdan sonra oldum bundada 28. Haftada olucam bı sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle
Bahar-sarioglu Sevval0704 Korkmayın benimde ikinci gebeliğim hem 28.haftada hemde doğumdan sonra vurduruyorum bir problem olmadı
Aycskn Sevval0704 vurulan iğne ilk gebeliğiniz ise bebeğinizle alakalı değil ikinci gebelikte bebeğiniz zarar görmesin diye yapılıyor kimi doktor doğumdan sonra bebeğin kan grubuna bakarak yaparken kimi doktor testini yapıp bebeğin kan grubu bilinmediği için pozitif olarak kabul ederek vuruyorlar korkulacak birşey yok annem babam ablam enişte ve eşimle bende de var sıkıntılı bir durum değil bebek babanın mı sizin mi kan grubunu alacağını bilmiyor ve pozitif olursa negatif kan grubunuzla karışmaması için
Sevval0704 MyLittleHeart benimde ilk ay kahve lekelenmem oldu progestan verdi doktor kanamam durduğu için iğne yapmadı tekrar leke gelirse yapacağım yoksa 28. Hafta yapacağım iğneni dedi.
Sevval0704 Bahar-sarioglu ya insan korkuyor bazen düşük oluyormuş falan aklımdan atamıyorum saçma düşünceleri kendimle savaşıyorum
MyLittleHeart Sevval0704 Doktor daha iyi bilir tabi benim kahve değildi lekelenmem baya kırmızı şekildeydi o yüzden iğne oldum
Bahar-sarioglu Sevval0704 Bakın size ben örnek olayım normalde ben 6 .haftada kanamam oldu ihmal sonucu o zaman kan uyuşmazlıği iğnesi yapmadılar normalde en ufak bir kanama lekelenme de bu iğnenin erken haftada da olsa yapılması gerekiyor yapmadılar bana acil de çok şükür bebeğim de bir sorun yok 28 haftaya geldiğimizde kan testi yapıldı ignemi vurundum ilk gebeliğimde böyle bir sorun yaşamamıştım onda da direkt 28 haftada vurundum doğumdan sonra da vuruldum muhtemelen bu ikincisinde de doğum sonrası vurulur
Rabiul Sevval0704 benimde kan uyuşmazlığım var doktor ilk haftalarımda kantesti yaptı sorun yok dedi 20. Haftamda kan testi yaptı onda da sorun çıkmadı iğneye gerek görmedi şuan için 22. Haftadayım
Rabiul Sevval0704 öyle valla canım annemle babamda da var bana hamileyken iğne olmamış kardeşimde olmuş ama birde kanaması olanlara fln yapılıyor özelde en son bin tl civarındaydı devlet ücretsizmiş
Esim Sevval0704 biz de 17+5iz bugün, kan uyuşmazlığımız var. İlk gebelikte problem olmuyormuş iğne sonraki bebekler için gerekli diye biliyorum bişe olmaz Allah’ın izniyle 🤲🏻
Elmas20 Sevval0704 merhabalar canım benimde aynı şekilde kan uyuşmazlığım var doktor ilk gebelik olduğu için korkmam gerektiğini söyledi her hangi bir sorun olmazsa iğne yapmayacak içini ferah tut inşallah bir şey olmaz
Esrataban Benm de eşimle kan uyuşmazlığım var iki hamileliğimde de sorun yaşamadım iğnelerimi vuruldum 7 İnci ayda üçüncü hamileliğim bi sorun yaşayacağımı sanmıyorum içinizi ferah tutun aklınıza kötü şeyler getirmeyin hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle
Umranmiray68 Sevval0704 benim de kan uyuşmazlığın var ikinci gebeligimde vurulmadm yani bebeğim yoğun bakımda idi devlette o ara bitmiş bi şekilde vurulmadm yine gebeyim şuan için hiç bir sknti yok 4 hafta sonra iğne olucam herşey de çok normal dedi cok stres etmiştim korkular ağlamalar filan doktorum gayet iyi dedi şuana kadar bir problem yok igneni ol ama
Salihahncrl Sevval0704 aşkım elimle bende de var 22+4 teyim herhangi bir sorun yaşamadım şuana kadar çok şükür, 28. Hafta da iğne olacağım bende