Umaym80 Kızlar eşimle bebek istiyoruz, korunmasız ilişkilerimizin 5-6 gün sonrasında hem bel ağrısı hemde beyaz akıntım gelmeye başladı. Bu belirtileri yaşayan varmı? Birde ilişki üzerine tahminen kaç gün sonra gebelik oluşur?
5sezeryanim Umaym80 ilişki olduktan sonra demeyim ama ben yumurtlama testi yaptığım için söylüyorum yumurta catladigini gördükten sonra testte ilişki yaşadım tam 13 gün sonra evdeki testte pozitif çıktı o güne denk geldiyse 13 14 gün sonra evdeki testte 8 9 gün sonra kanda yükselmeye baslar
Gzn07 Umaym80 aynıyız şuan canım bat 28 kasık ağrım var gün gün azalmaya başladı dünde başım döndü kesik kesik akıntım geldi geliyor ama ben şimdi erken gebelik yaptım çıkmadı 8 gün var daha kanda falan çıkar mı acaba dayanamıyorum çünkü çalıştığım halde kafam hep orda
Umaym80 Tugcecimbisn Dünden beri akıntı başladı ama bel ağrım 2 gündür devam ediyor. Test içinde erken, beklemek lazım ama zorlanıyorum🤦♀️
Seydanuurr4 Umaym80 benimde bel ve kasıkk ağrım var adet olacak gibi adetime daha 15 gün var yumurtlamadan yeni çıktım değerlendirdik tutmuş olabilir erkenden adet olacak gibi ağrım olmazdı benim akıntım da ara ara su gibi geliyor
Umaym80 Seydanuurr4 ilişkidrn sonra çok geçmeden böyle ağrı olmasının sebebi yerleşmeye çalışmasından dolayı olabilir belki de
Arslan_ummu Bende aynen o durumdayım beyaz akıntı bir haftadır var bel ağrısı 3 gündür adetime 4 gün dün dayanamayıp test yaptım çıkmayacağını biliyordum da umut işte